Nether DOĞMA YERI

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Selamun Aleykum Beyler Bana Bir Skript Lazım Skript İse Şoyle Nethere Gittiğimizde Portalın İçinde Değilde Dısında Doğmak İstiyorum Yani Nethere Gidince Oyuncuların Doğma Yerlerini Ayarlayabilecek Bir Skript Lazım
Netherportallink Diye Bir Plugin Var Fakat Çalışmıyor Skripti Yapan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yok Bro Şimdi Buikkit sw'de Çalışıyor Fakat Nitrado Sunucusu Aldım Ama Orda Çalışmıyor Senin Attığın Konu İŞe Yararsa Şimdiden Eyw

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dünya adlarını kendine göre özelleştir. Nether'de doğuş noktasını belirlemek için: /setWorldSpawn

PHP:
on entering a portal:
    if event-entity is a player:
        if "%block at event-entity%" contains "nether":
            if world of event-entity is "world":    #Orman Dünyası
                teleport event-entity to spawn of "world_nether"    #Nether Dünyası
            else if world of event-entity is "world_nether":
                teleport event-entity to spawn of "world"

Son düzenleme:

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
@Blueyescat Bro Çok Saçma Ya Yapıyorm Ama Olmuyor Şoyle Oluyor Ben Skyblock Plugini Kullanıyorum ve aSkyblock_nether Diye Yazıyorum nether kısmına ama bir şey olmuyor portalda doğuyom /setWorldSpawn Yazıyorum

@Personinblack Bro K.B Ama Şu Java Olayını Çözemedim Konuda'da Anlatımını Bulamadım Yani 1.8.8 + JAVA 8 ÜZERİNE YAPILMIŞTIR YAZMISSIN TEK Yardım Etseniz

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat Bro Çok Saçma Ya Yapıyorm Ama Olmuyor Şoyle Oluyor Ben Skyblock Plugini Kullanıyorum ve aSkyblock_nether Diye Yazıyorum nether kısmına ama bir şey olmuyor portalda doğuyom /setWorldSpawn Yazıyorum

@Personinblack Bro K.B Ama Şu Java Olayını Çözemedim Konuda'da Anlatımını Bulamadım Yani 1.8.8 + JAVA 8 ÜZERİNE YAPILMIŞTIR YAZMISSIN TEK Yardım Etseniz
Sorunun ne olduğunu söylersen neden yardım etmeyeyim? Java olayı demişsin, Java olayı ne? Şu anda hangi Java sürümünü kullanıyorsun? ("java -version")

DangerYusuf

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Bro Sorun Şu
Plugini Atıyorum Fakat Komutlar Ve Hatta Plugin Çalışmıyor
Oyun Kısmındanda Pl Yazıyorum Orda Bile Yok
Server Versiyonum 1.8.8 - Spigot Hostum Nitrado

ŞU Anda JAVA 8 Yaptım OLURSA EYW

BRO JAVA8 YAPTIM OLDU KONU KİLİT