NetherCraft.Nitrado.Net Rutbe / RutbeHammadde / Boss / MobArena

utabytes159

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Öncelikle Selamun Aleyküm
Sunucumuzda Rütbe Sistemi Vardır
XP'li Ve Para'lı Tablea Ench Vardır
Hergün Düzenli Event Yapılır
Asla Torpil Yapılmaz
Yetkililer 3 Yıllık MineCraft Oyuncularıdır
Yetkili Skypeleri;
umut48can_@, canmert3255, muso938, JakeTheMaster80

Orman

Klan Savaslari

Boss

Arena

PixelArt

Lapis

Hammadde

Rütbe / Vip Hammadde

Spawn

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aleyküm selam. Her zaman dediğim gibi Türkiyede faction açmayan adam kalmadı. Açmayın artık başka alternatifler bulun. Yada hiç kimsenin yapmadığını yapmaya çalışın.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Konu düzeninde eksiklikler var. Sunucuya giremiyorum, girebilirsem fikirlerimi beyan edeceğim. Umarım istediğiniz gibi olur, başarılar.
------------------------------
Maplar göz yorucu başarısız 10/3 .
Bence kendi emekleri gibi duruyor, çalıntı olmaması önemli. Sizinde haritanıza göz dikenler olmuştu, en iyi siz bilirsiniz. Fikirleri var ama mimari konusunda profesyonel değiller. Örneğin, ham maddeyi o şekilde yapmaları.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeninde eksiklikler var. Sunucuya giremiyorum, girebilirsem fikirlerimi beyan edeceğim. Umarım istediğiniz gibi olur, başarılar.
------------------------------

Bence kendi emekleri gibi duruyor, çalıntı olmaması önemli. Sizinde haritanıza göz dikenler olmuştu, en iyi siz bilirsiniz. Fikirleri var ama mimari konusunda profesyonel değiller. Örneğin, ham maddeyi o şekilde yapmaları.
Dediğiniz gibi böyle arkadaşları seviyorum fakat düşüncemi yorumladım desenli vb. warplar yapılmış ama gerçekten göz yorucu gözüküyor editlenmesi gerek.

jostick

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bence Güzel Olmuş Baya Emek Harcamışlar Helal Olsun Grybeard :D Ha Gayret 163 Gerçekten Çok Güzel Olmuş Gördüğüm En İyi Server :D