nethere gitmeden netherrack ? (ilginç)

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar size soru sorcam biliyorsunuzki netherrack sadece netherda var ama ben nethere gitmeden netherracka sahip olmak istiyorum bunun için ne yapabilirim böle mmod varmı yani nethere gitmeden netherrack yapmak modlar ile varsa sölermisin tşkürler

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla modsuz nether'a gitmeden yapamazsın.
Belki mod bulabilirim ama beklemelisin.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu mod oyuna yeni zindanlar ekliyor şanslıysan bir blaze zindanı var (yeryüzünde). Eğer bulabilirsen o zindanda chestlerden rahatlıkla çıkabilir.

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm tşkkürler[DOUBLEPOST=1439031490,1439029608][/DOUBLEPOST]peki ftb de bunu yapamazmıyız yani bu mod yerine başka modu ftb de yapamazmıyız ?

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Ex nihilo adında bir mod var.Bu mod ile lav ve redstone kullanarak netherrack yapabiliryorsun bildiğim kadarıyla.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Feed the Beast Launcher'de oynadığın mod paketini seçtikten sonra "Add Mod+" gibi bir seçenek çıkıyorsa oraya tıklayarak ekleyebilirsin.

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
scc senin dediğini ben gördüm ama redstone nasıl yapabiliriz yani redstone kolay bulunmuyor redstone nasıl kolay bulabliriz ? yada redstone yapabilirmiyiz ftbde

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
scc senin dediğini ben gördüm ama redstone nasıl yapabiliriz yani redstone kolay bulunmuyor redstone nasıl kolay bulabliriz ? yada redstone yapabilirmiyiz ftbde
1-Madene inebilirsin
2-Ex nihilo aynı zamanda sieve, dust ve hammer ekliyor.hammer sayesinde dust elde edebiliyosun.Dust'ı sievede eleyince
redstone gelme ihtimali var.İnternetten biraz bakarsan daha fazla bilgi bulabilirsin

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dust ile yapınca %13 oranda çıkıyor peki madene inmek yerine başka çözümü yokmu yani senin yazdıkların yerine başka çözüm yolu yokmu başka türlü redstone üretemezmiyim ?