HJBASDFAFUIAD
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Dostum Dİscord Adresini de yazar mısın Veya Bana ulaş Ahmet YILMAZ#6035Ad:ömer berk
Soyad:yener
Neden Biz?p skyblocktan baydım kaliteli bir sunucuya benziyor
Neden Sizi Alalım?:Mimarım Ben işimi Kaliteli yaptığımı düşünüyorum world editi sadece dünyayı hazırlarken kullanırım
Kullanıcı Adınız:robles
Deneyimleriniz:tartaruscraft builder kendi serverim vardı hexon faction deaglecraft spawn tasarım bunlar tecrübelerim bir de kendi maplerimi yapıyorum isterseniz ss atarım
Sunucu Seçimi: [Emek Skyblock ? Op Skyblock ?] : EMEK
İstenilen Yetki?: Mimar
Beyefendi, sitemize bakmadan gelip burda lutfen bos yorum atmayiniz. Alin size kayit adresi sitede de var bakarsaniz bu insanlarin hepsi mi gormedi kayit olurkenSitenizde giriş var ama daha kayıt diye bir sistem yok xD
Beyefendi, sitemiz tamamen guvenlidir. Gelip kayit olabilirsiniz bilgileriniz ASLA AMA ASLA paylasilmamaktadir hep gizlidir bize guvenebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 125197
Bide sizin için sorun olmazsa bu nedir? Herhangi bir sunucuda karşılaşmadım? Sitede bir sorunmu var????!?? Sadece güvensiz olduğunu söylüyor ve bende güveniyorum tabi ama...
Kayıt sitesine deyil. Normal login(giriş) sitesinde atıyordu. Herhangi bir REGISTER yada Kayıt diye bir şey yoktu. Kusura bakmayın. Gerçektende öyleydi :/Beyefendi, sitemize bakmadan gelip burda lutfen bos yorum atmayiniz. Alin size kayit adresi sitede de var bakarsaniz bu insanlarin hepsi mi gormedi kayit olurken
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.