NexonMc :: Mod >> Rehber Alımları :::>> Nexon.Keyubu.Com

mydommn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim Ve Soyİsim : burak özgöçer
Nerelisin : ankara
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun : 5 yıldır
Minecraft Yetki Tecrübelimisin : ben tecrübeli olduğumu düşünüyorum fakat buna siz karar veririsiniz
Neden Biz ? : çünkü sunucunuz güzel ve size yardım etmek isterim
Neden Sen ? : çünkü saygılıyım ve çabuk sinirlenmem tecrübeliyim
Discord : mydommn#1343

FreeSuvaka

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rehber
İsim Ve Soyİsim :Utku Karaoğlu
Nerelisin :Bulgairstan Göçmeniyim
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun :5 senedir minecraft oynuyorum
Minecraft Yetki Tecrübelimisin :Evet hem 4 tane kendi serverim oldu hemde birçok serverdede yetkili olarak çalıştım
Neden Biz ? :Neden siz konusuna gelirsek sizin alanınızda çok iyi bir server olduğunuzdan eminim fakat her serverde olduğu gibi sizlerdede eksik var bunları size bildirmek ve rehberliğin asıl görevi olan chati düzene sokmak benim yegane amacımdır
Neden Sen ? :Neden ben dersenizde alanında birçok serverde görev almış kendi serverlerini açmış ve minecraft komutlarına sahip olduğum için beni seçmelisiniz bunun yanında her türlü şeye tahammül ederim örneğin bana nasıl ada oluşturuluyor dediklerinde öf salak bilmiyormu demem onun yerine cevap veririm. Teşekkürler...
Discord :ミYT Şuvaka#9881
unnamed.jpg

Sky_Lord

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Moderator :
İsim Ve Soyİsim :Enes Baş
Nerelisin :Sinop
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun :5
Minecraft Yetki Tecrübelimisin :evet
Neden Biz ? :çünkü siz adaletlisiniz ve çok saygılısınız
Neden Sen ? :çünkü 4 kere bu yetkiyi aldım
Discord :SKY_LORD

IP ; Nexon.Keyubu.Com

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Moderator :
İsim Ve Soyİsim : İzzet Cetiner
Nerelisin :Kırklareli
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun : 6 Yıldır oynuyorum. Tabii ki bazen ara verdim.
Minecraft Yetki Tecrübelimisin :Şimdiye kadar birçok sunucuda görev aldım. Bazılar popüler ve tanınmış bazılar da popüler olmasa da rehber ve moderatör olarak görev aldım. Uzun süredir bu sunucularla haşır neşir olduğumdan kendimi geliştirdim. Hala öğrenmekte olduğum şeyler var. Kendimin tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Düşünüp tercih etmek size kalmış. :)
Neden Biz ? : Piyasada birçok kalitesiz sunucu var. Böyle sunucularda oynamak gerçekten çok sıkıcı. Kendimi geliştirmem için hem de sizin sunucunuzda görev alarak sunucuya katkı sağlamam için sizi tercih ettim. Sizinle de iyi yerlere geleceğimizden eminim.
Neden Sen ? : 6 Yıldan bu yana sürekli bu sunuculara olan ilgim ve alakam nedeniyle kendimi geliştirdim ve halen fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum. Sunucuda adaletli bir ortam kuracağım. Oyuncularla iç içe, insanları sunucunuzdan sıkmadan , bıkmadan oyun oynamasına vesile olacağım.
Discord : IchBinCabbar#1691

metehanminecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Rehber - Moderator : Hangisi Uygunsa
İsim : Metehan Ekşi
Nerelisin : Ana Giresun Baba Rize
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun : 3
Minecraft Yetki Tecrübelimisin : Evet
Neden Biz ? : SkyBlock u seviyorum ve size güveniyorum
Neden Sen ? : Serverin daha iyi hal alması için
Discord : 0Hz#8239

Barkas0

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim Ve Soyİsim : Baran Yapar
Nerelisin : Şanlıurfa
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun : 6
Minecraft Yetki Tecrübelimisin : 5 yada 6 kere modluk 2 kere adminlik yaptım bide kurucu oldum
Neden Biz ? : sunucuya bir katkım olsun bende bu sunucuyun bir parçası olayım diye
Neden Sen ? : bana gerçekten güvenebilirsiniz hemde çok 6 yıl içerisinde birçok başarılı swnin yapımında ve devamında bulundum yani bakıp geçme
Discord : Barkas#0903 discorddan sıkıntı olabilir facebook tan göreşebiliriz (Baran Yapar)

Son düzenleme:

GeçeAşkı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rehber :
İsim Ve Soyİsim : Ahmetcan Eren Pelit
Nerelisin : Ordu
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun :7 Yıl
Minecraft Yetki Tecrübelimisin : Evet Daha Önce 5-6 Kere Yüksek Online Sunucularda Rehber Oldum
Neden Biz ? :Sizin Serverinizde Bulunmak Ve Güçlendirmek İstiyorum
Neden Sen ? : Tecrübeliyim ve Oyunculara Karşı İlgiliyim
Discord : Cat beatz#9835

xxTemplarJxxx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim Ve Soyİsim :Ege Altakhan
Nerelisin :Ankara
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun :6 Yıldır Oynuyorum
Minecraft Yetki Tecrübelimisin :Üst Düzey Olmasada Adminlik Fırsatı Buldum
Neden Biz ? :Keyubu Yani Paralı Serverler Genellikle İyi Oluyor
Neden Sen ? :Tecrübeliyim Ve Size Katkım Olcağına İnanıyorum
Discord DΔΓƘ ∏IGHƬ ΣGΣ#3858

Memojet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim Ve Soyİsim : Mehmet Öz
Nerelisin : Ankara
Minecraft Kaç Yıldır Oynuyorsun : 6 yıldır 2017 yılında ara verdim.
Minecraft Yetki Tecrübelimisin : Evet tecrübeliyim 4-5 yıldır serverlerde oynuyorum.
Neden Biz ? : Size yardım etmek için ve sizin güzel bir sunucu olacağınıza inandığım için.
Neden Sen ? : 3 yıldır belli serverlerde modlukla uğraşıyorum tecrübeliyim, günde 4-5-6 saat aktif olabilirim size yararım dokunur.
Discord : Mehmet Fatih #1259