Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer aşağıda paylaştığım müzikler size yabancı gelmiyorsa, ilk defa duymuyorsanız Çocukluğunuzun zamanına göre en iyi şekilde geçtiğini söyleyebilirim. Oyundan haberi bile olmayanlar lapise geri dönebilirler :/
Hatırladım Need For Speed Underground bu ve ben 2 yi oynamıştım 2 3 yarış yüzünden alttaki şehri açamamıştım ve sonra format atıldı gitti oyun bidaha da oynamadım
bu underground 2 değil. underground 1 oyununda çalan müzikleri paylaştım, müziklerinin arasında büyük fark var ve 1. oyununkiler daha iyi bana göre :sırıtmak:
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.