NİCOSİA NETWORK > OP SKYBLOCK / EMEK SKYBLOCK / FACTİONS SUNUCULAR 1.8

AliBLGHN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sonunda emek server buldum. konuya bile bakmadan servere geliyorum inşallah bug falan yoktu. inşallah serverin tutar kardeşim. sırf emek oldugu için ve ufak göz gezdirmem sonucunda puanım 8/10 Başarılar.
----------
bu arada ip yi PLAY.NİCOSİANW.ORG olarak girdiğimizde büyük i olduğundan girilmiyor konuyu düzenle küçük harflerle yaz
giremeyenler play.nicosianw.org dan girsin

Moderatör tarafından düzenlendi:

Merdocann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda emek server buldum lan. konuya bile bakmadan servere geliyorum inşallah bug falan yoktu. inşallah serverin tutar kardeşim. sırf emek oldugu için ve ufak göz gezdirmem sonucunda puanım 8/10 Başarılar.
----------
bu arada ip yi PLAY.NİCOSİANW.ORG olarak girdiğimizde büyük i olduğundan girilmiyor konuyu düzenle küçük harflerle yaz
giremeyenler play.nicosianw.org dan girsin
Eğer hata filan bulursan baş tacısın hocam :)
Hemen hallederiz, sunucumuzuda bekleriz.

Konu güncel!

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
Hem op hemde emek olarak 2 ye ayrılması güzel olmuş

Furkan4772

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server harika hemen herkes gelsin. Özellikle opskyblock adası süper olmuş. Server de aile ortamı var chat yavaş akıyor. Yeni girdim şu an kusursuz. Daha fazla yazmadan oyna devam edeyim.
SERVERİ YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK.

Merdocann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server harika hemen herkes gelsin. Özellikle opskyblock adası süper olmuş. Server de aile ortamı var chat yavaş akıyor. Yeni girdim şu an kusursuz. Daha fazla yazmadan oyna devam edeyim.
SERVERİ YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK.
Teşekkürler.

Konu güncel!

Konu güncel! FACTİON EKLENDİ!