Nightcore - Courtesy Call <] İlk Nightcore Temalı Şarkı Denemem [>

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Selamlar, dün bu işe biraz merak saldım ve işin ucunda gece saat 3'e kadar uyumadım, bunlar sadece 2 programın yüklenmesi ve nightcoreye uyarlanması içindi. Bunları bir zaman elbet araştırmışsınızdır. Bende araştırmıştım ve bulduğum 2 program şunlardı;
1) Adobe AE
2) VirtualDJ Free
Bu VirtualDJ ile şarkıyı Nightcore temasına sokuyor, (Sesi tizleştirip hızlandırıyor,) Adobe AE'de background ekleyip, isterseniz değişik efektler (Spektrumlar, Glowlar gibi.) koyarak video haline çeviriyorsunuz. Bu programları dün kurdum, bugün uğraştım ve işin ucunda başardım, ilk şarkıyı uyarladım. Bundan sonra nasıl yapacağımı bildiğimden bir sıkıntım olacağını sanmıyorum. Haftada bir şarkı atacağım muhtemelen. Yani evde olursam. Kanal Global olacaktır lakin yinede türkçe yazabilirsiniz de. İstek şarkılarınız olursa onuda atarsanız sonraki haftada yapabilirim.
İyi dinlemeler.

Edit; Bir sorunum var, eskiden 11 yaşında "Kasırga Oyuncusu" olarak koyduğum user url'sini şimdi nasıl değiştireceğim onu bilemiyorum.
Edit 2; Şarkının orjinali şudur;

Konu yanlış yerdeyse özür dilerim. Sadece ilk yaptığımı burada paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş :) Nightcore'un ne olduğunu merak edip te araştırmamıştım. Bilgi sahibi oldum. Şarkıda güzel olmuş :) Devamını dilerim :şapka:

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Güzel olmuş :) Nightcore'un ne olduğunu merak edip te araştırmamıştım. Bilgi sahibi oldum. Şarkıda güzel olmuş :) Devamını dilerim :şapka:
Teşekkür ederim, nightcoresini düşük bir ihtimal olsa da bulamadığın müzikleri istek listesine ekleyip haftaya vaktim olursa onları da nightcoreye çevirebilirim.