Nikondan Anlayan İçeri

guvenalperen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktada belirttiğim gibi Nikon Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum.
Fotoraf Makinemin arasında kaldım:
Nikon D5200

Nikon D7000

Kıyaslama: Yanlış link vermişim :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
D5200 al 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum şuana kadar hiçbir eksiğini görmedim. D7000 eğer yağmurda karda çekim yapmayacaksan bir işine yaramaz. Ayrıca D5200 ün bir diğer artısı senin linkindede belirttiğin gibi yüksek çözünürlükte çekmesi. Eğer manuel ayarlayıp iyi bir çekim yaparsan fotoğrafı duvarı kaplayacak kadar büyütsende pixellenme olmaz(şimdi çıkıp demeyin oha nasıl diye lafın gelişi duvar). Yani demek istediğim 5200 al ve yanınada güzel bi lens al.

guvenalperen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
D5200 al 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum şuana kadar hiçbir eksiğini görmedim. D7000 eğer yağmurda karda çekim yapmayacaksan bir işine yaramaz. Ayrıca D5200 ün bir diğer artısı senin linkindede belirttiğin gibi yüksek çözünürlükte çekmesi. Eğer manuel ayarlayıp iyi bir çekim yaparsan fotoğrafı duvarı kaplayacak kadar büyütsende pixellenme olmaz(şimdi çıkıp demeyin oha nasıl diye lafın gelişi duvar). Yani demek istediğim 5200 al ve yanınada güzel bi lens al.
Hocam aslında fikrim D5200 idi ama gümrükte 2 hafta kaldı Türkiyeye geldi bir belge eksikmiş geri gitti bende D7000 aldım ellerinde varmış Lens olarakda 18-105 ve gayet memnunum d7000 den Flu olarak çok güzel :) yinede baktığın için sağol EsTn Abi :)

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hocam aslında fikrim D5200 idi ama gümrükte 2 hafta kaldı Türkiyeye geldi bir belge eksikmiş geri gitti bende D7000 aldım ellerinde varmış Lens olarakda 18-105 ve gayet memnunum d7000 den Flu olarak çok güzel :) yinede baktığın için sağol EsTn Abi :)
lens iyi, iyi olmasınada yurt dışından mı aldın?

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim gibi dağda karda havada ve olur olmayacak yerlerde çekim yapmak istiyorsan D7000'i almalısın. Verdiğin paranın hakkını olukça veriyor. Ayriyeten Lensini filan geçtim, D7000 daha net ve kararlı çekimler yapma özelliğine sahip.

Edit: Gerçi almışsın, hayırlı olsun ^_^