Sağol dostum, benimde rehberim var ama zorlamıyorum mesaj at diye :/ Asıl rezillik sizsiniz.********* senin sunucunda daha iyi sonuçta greyder senin gibi adamları zorlamiyo gidin foruma yazın şöyle şöyle... Beni zorladığını hala unutmadım canım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ACaba Kaç kere yalvardın********* senin sunucunda daha iyi sonuçta greyder senin gibi adamları zorlamiyo gidin foruma yazın şöyle şöyle... Beni zorladığını hala unutmadım canım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aferim sana dostum, bu SS çok mu yeterli ben burada saldırı göremiyorum -.-Yorumlardakı %50 Mehmet ve İtleri %50 Yan Çarlar![]()
![]()
ACaba Kaç kere yalvardınVe Mehmet gibi yan çar açmıyorum ve bunu herkes yapıyor oyuncularıma dıyorum foruma yorum atın diye bu suçsa yapmıyalım
![]()
Bunu demen çok kötü oldu, iyi forumlarYorumlardakı %50 Mehmet ve İtleri %50 Yan Çarlar![]()
![]()
Napcan saldırımı atıcanAferim sana dostum, bu SS çok mu yeterli ben burada saldırı göremiyorum -.-
Bunu demen çok kötü oldu, iyi forumlar![]()
Evet saldıracam varmı .ddNapcan saldırımı atıcan![]()
Eline bir şey geçse tamamdaEvet saldıracam varmı .dd
Sen ciddimisin :/ ben niye size saldırayım, saldırmayı bile bilmiyorum @mciltrot34 sorabilirsinEli
Eline bir şey geçse tamamda
Evet bir problem var oda @SonMilas :/ boş boş konular açıyor iftiralar atıyor malesef hepsindede başarısız oluyor olay bu Kemal.Hayırdır, bi problemmi var?