NirvanaNW l Adakit l Jackpot l Adadavet l Rulet l DemirSpawner l Yepyeni Ozellikler l

rizely53

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba kardeşim beni banladın ben buraya sebebini ve server hakkındaki düşüncelerimi söyliycem şimdi
1- markette 3 4 tane açık vardı top da olan bütün oyuncular bunları kullandı ve zengin oldu :D sonraaa bana da ddiki bu adamlar !!!!! admin oyuna girince söyleme sakın bu bugları :D bende söyliycektim ki oyun zevkli olsun çünkü salaktım :D ama o açıkları kullananlar adminlere aa bug var bug bulduk diyince bende ya admin bana söyleme dediler ben yine bug u söyliycektim size girer girmez bunlar söyledi sana ki biz zaten zengin olduk rahat olalım diye ben bunu sana diyince ban yedim Siz bu adaletin neresindesiniz ? açık varmış dedin hemen düzeltiyorum tamam bukadarmı ? e ben kaç saat uğraştım tek yaptığım şey adaletli olun demekti başka bişeyy dedim mi şunların 1 tanesini inkar edemezsiniz
2-server iyi hoş fakat ayrımcılık çok mesela kendi arkadaşlarına adminin yardım etmesi gibi sonra birde tehtidler bu adama kimse bir şey diyemez diye :D
3-sw güzel oynanır pl ler falan her şey iyi sayılır
4- ve serverda lag var yok demeyin

gr8ish3re12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1-Burada serveri kınamak değil gerçekleri ortaya koymak istedim..Öncelikle (şahsen) (?) kadronuzu beğenmedim, sürekli kendi arkadaşlarına yardım edip diğerlerini kenara atma gibi bir huyları var. (geçiştirme)
2-Server kapanıp açıldıktan sonra ''Kaybolan itemlerinizden biz sorumlu değiliz'' dediniz. Benim de serverin kapanmasından dolayı /chest'imdeki itemlerin kaybolması doğal olabileceği için bunu bildirdim ve geri verilmesini talep ettim, ANCAK bir moderatörünüz ' sandık ne işe yarıyor?' gibi şeyler deyip, geçiştirdi. (bana değil de ''moderatörünüze'' ya da ''rehberinize inandıysanız onu bilemem işte efenim)
Neyse fazla uzatmayayım ben, diyeceğimi dedim. Gerisini siz düşünün.. Söylemeyi unuttuğum herhangi bir şey varsa geri dönün.

- - - iTEAL

MasterSkyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SUNUCU YENİ İPSİ İLE AKTİF .! KADRO DEĞİŞTİ !

SUNUCU SIFIRLANDI
Bilişimimiz : Gncgames.com EŞLIGINDE TEKRARDAN ONLINE LAGSIZ VE KESINTISIZ BIR SUNUCU
İP ADRESİ : MiranaTurk.gncgames.com

MasterSkyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
KONU YENİLENMİŞTİR . SUNCUU YENİDEN AKTİF SIFIRLANMAMAK UZERE.

KONU GUNCELLENMİSTİR ! SUNUCU ONLİNE !