İstek Nitelikli builder aranıyor.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Kabaca yaptırmak istediğim şeye en benzer resim bu , lütfen sadece eriny yada ronin seviyesindekiler başvursun, ücreti konuşuruz, tabi uçuk fiyatlar teklif eden dolandırıcıları anında sileceğim.
Alıntı olmasında sakınca görmediklerim: Gemi , uçak modelleri petrol platformları. Bunları schematicte kullanabilirsiniz.

Ayrıca eklenmesini istediğim bazı şeyler var, benim isteklerime göre mapi yapacak , görüntüyü ve kendi zevklerini değilde oynanabilirliği ve kafamdakileri inşaa etmeye odaklanacak sağlam builder arıyorum. Başlığın altına yaşınızı ,çalışmalarınızdan 1-2 örneği, varsa çalıştığınız ekibi ve skype adresinizi yazın. Ücret kesinlikle proje %100 olarak gözümün önünde bitirildikten sonra teslim edilecektir. Detaylar projeyi yüklenene anlatılacaktır.

Resimleri hızlı resme uplayan arkadasa tesekkürler

Son düzenleme:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
İşte keşke benimde olsa, alıntıda olsa kullanacaktım, malum zaten sadece pluginlerle 1 ay aralıksız uğraşacağım , buiild aradan çıksa bir an önce , asrın projesini tamamlayacağım :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Aslında Bende Map Var
Ama Beğnirmisin Bilmiyorum
1- geçimsiz biriyim 2-mükemmeliyetçiyim (tek sunucu üstünde 2 ay geliştirme yaparım) 3- çok zor beğenirim :D
Resimdekine benzer bir mapse olabilir, amacım askeri temalı spawn-dükkanlar olması. Resim atabilirmisin foruma acaba.

iFakeGlobal

#TerörüLanetliyoruz...
En iyi cevaplar
0
1- geçimsiz biriyim 2-mükemmeliyetçiyim (tek sunucu üstünde 2 ay geliştirme yaparım) 3- çok zor beğenirim :D
Resimdekine benzer bir mapse olabilir, amacım askeri temalı spawn-dükkanlar olması. Resim atabilirmisin foruma acaba.

Sadece Spawn 10DK Sonra Atıcam
Ücretsiz Bu Arada
[Sana] :parti:

Sadece Spawn 10DK Sonra Atıcam
Ücretsiz Bu Arada
[Sana] :parti:
Ve Mapı Kaybeden Ben
Resmen Bilgisayarımda Bulamadımm

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0