Nitrado - BatıHost Sizce Hangisi İyi ?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kendi Ülkemizin Alın Teriyle Açılmış Hostinglerden Sunucu Almak Varken Niye Başka Ülkelerin Sermayesine Sermaye Katalım Ama Aslında Çoğu İnsan Performansında Ve Fiyatında Olduğu İçin Kimse Böyle Bir Taraftan Bakmıyor Sunucu Vesaire Alırken Bu Taraftan Bakmayıda Tavsiye Ederim
Uçuk fiyatlar koyuyorlar. Düşük koysunlar alalım. :) Ahanda bisect host çok ucuz geldi benim gözüme. Güvenilir bir firmaya benziyor ayrıca.

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence türk firmaları çok kazık
bisect hostinge bi göz at derim

55-60tl gibi bir fiyata
fransa lokasyonu
8GB RAM
100 slot
server alabilirsin
ek özellikler alırsan bu ücret yükselir
(ek özellik olmadanda rahatlıkla kullanırsın)
Dolar şu an 72 Tl olarak çıkıyor fakat batıhost ile karşılaştırdığımda batıhost aynı özelliklerde 110 tl alırken bisect 72 tl alıyor fakat batıhostun websitesi ve ts bedava olması da bi ayrıcalık bence bilmiyorum bakcam artık

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uçuk fiyatlar koyuyorlar. Düşük koysunlar alalım. :) Ahanda bisect host çok ucuz geldi benim gözüme. Güvenilir bir firmaya benziyor ayrıca.

Türkiye dışı serverler lag yapar. Özellikle Fransa'da. Türk oyuncusunun internetini de göz önünde bulundur derim.

Her ne kadar CS:GO olmasa da belli bir iticilik doğacaktır pingden dolayı.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@1sunucum Öneririm 4GB RAM 50TL
Ddos Ve Bot Korumalı Spigot Veriyorlar
Bence Kesinlikle 1Sunucum Zaten Sonoyuncunun Kurucuları Sadece Plugin Desteği Yok

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karar verdim BatıHost alacağım BisectHosting alacaktım fakat fransız olduğu için gerekli desteği alamam diye düşündüm google translate kullanıp adamlarla konuşçak değilim

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karar verdim BatıHost alacağım BisectHosting alacaktım fakat fransız olduğu için gerekli desteği alamam diye düşündüm google translate kullanıp adamlarla konuşçak değilim
Önerim @1sunucum şu an Çoğu Ünlü Server 1Sunucumdan Kullanıyor Ve Geçiyor Örneğin Bir Hack Saldırısı Olursa Aşırı Derece Destek Verirler Ve Sorun Çok Kısa Sürede Çözülür Ddos Ve Bot Tam Enngelli Ve Fiyatları Daha Ucuz KESİNLİKLE 1SUNUCUM <3

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunun için konu bile açman saçma tabi ki BATİHOST

Önerim @1sunucum şu an Çoğu Ünlü Server 1Sunucumdan Kullanıyor Ve Geçiyor Örneğin Bir Hack Saldırısı Olursa Aşırı Derece Destek Verirler Ve Sorun Çok Kısa Sürede Çözülür Ddos Ve Bot Tam Enngelli Ve Fiyatları Daha Ucuz KESİNLİKLE 1SUNUCUM <3
DDOS'u BatiHOST'ta engelliyor, saldırı olduğunda bunlarda yardım ediyor ama bot'u sen engelliyeceksin BOT saldırısı şirket ile alakalı değildir.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sen PvP sunucu açacaksın, senin için önemli olan slot. Batihost alırsan sıkıntı çıkmaz. PvP sunucusuna 3 gb ram çok iyi zaten. Eğer ödeme şekli vs. daha iyi geliyorsa tabi Nitrado da kullanabilirsin ama slotta sıkıntı yaşarsın. Nitrado Türkiye'ye taşındığı için yeni makinelerinin özellikleri gayet iyi ve daha iyi hizmet veriyorlar.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Batihost kurabilirsin ancak para sıkıntın yoksa Nitrado kur.