En iyisini yapıyon.İstersen nitrado foruma konu açabilirsin, bende konsolu bulamadım yeni arayüzde. Çıldırıcam bildiğin konsol yok hiçbir yerde.
Muhtemelen batihost'a geçicem.
Sunucu açıkken durdurmak için stop tuşuna birkez basın, defalarca basmayın. Biraz bekleyin kapatıcaktır. Sunucudan kaynaklı bir sorun ise ticket atmalısın nitrado yetkilileri kontrol edip geri dönüs yapıcaklardır.Fazla bilgim yok sadece bunun sorunu ve çözümünü söyleyecek varmı ?
Adamlar haksız yeremi aşağılıyorlar?Beyler tamam batıhost iyi güzel ordaki yetkili kişileride severimde bu nitradoyu aşşağılama çabaları neden acaba sorabilirmiyim adamlar yeni bir panel sundular size biraz daha hoş olsun diye deneme aşamasında ticket atın zaten en geç 1 gün içinde size dönüyorlar neyin çılgınlığı ?
Nedense bende hiçbir sıkıntı çıkmadı ? ticketlerime cevap alıyorum ayrıca sunucuda sıkıntı çıkıyorsa sizin sunucu dosyalarınızdan kaynaklanabilir. Global olarak araştırma yaparsanız sorunlarınızın çözülceğine eminim ama yinede önerim tabikide batıhost ama nitrado bukadar aşşağılanmayı haketmiyor.Adamlar haksız yeremi aşağılıyorlar?
Sende çıkmamıs olabilir ama bizde cıkmıs ki yazıyoruz, olan seyleri yazıyoruz haksız yere eleştirimizi gösterirmisin lütfen?Nedense bende hiçbir sıkıntı çıkmadı ? ticketlerime cevap alıyorum ayrıca sunucuda sıkıntı çıkıyorsa sizin sunucu dosyalarınızdan kaynaklanabilir. Global olarak araştırma yaparsanız sorunlarınızın çözülceğine eminim ama yinede önerim tabikide batıhost ama nitrado bukadar aşşağılanmayı haketmiyor.
Hangi kısımda sıkıntı çekiyorsun yardımcı olayım.Sende çıkmamıs olabilir ama bizde cıkmıs ki yazıyoruz, olan seyleri yazıyoruz haksız yere eleştirimizi gösterirmisin lütfen?
Arkadas ya bir yerde yanlıs yapmıs yada sunucu kaynaklı bir durum yazmıs buraya, bende yeni panel tasarımından dolayı konsola giremediğimi söyledim, halada giremiyorum. Biliyorsan söylersen memnun olurum.
Panele ve konsola giremiyorum. Beyaz arkaplanlı sayfaya atıyodu eskiden herseyi oradan ayarlıyordum simdi o sayfa yerine baska bir sayfa cıkıyor, orada panel ayarları var ama konsol yok.Hangi kısımda sıkıntı çekiyorsun yardımcı olayım.