Nitrado Çılgınlığı

Caner1999

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugun nitradoda server açtık ama server açıkken durduramıyoruz bu sefer durduruyoruz başlatamıyoruz bi türlü yapamadık yrdım ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Fazla bilgim yok sadece bunun sorunu ve çözümünü söyleyecek varmı ?
Sunucu açıkken durdurmak için stop tuşuna birkez basın, defalarca basmayın. Biraz bekleyin kapatıcaktır. Sunucudan kaynaklı bir sorun ise ticket atmalısın nitrado yetkilileri kontrol edip geri dönüs yapıcaklardır.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine Nitrado Ve Yine Şikayet Konusu Neden Bu Kadar Şikayet Ediliyor Acaba Nitradonun Kendi Sahipleriyle Görüşebilirisin Eğer Konuşup Görüşmediysen Onlar Bizden Daha İyi Yardımcı Olacaktır

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler tamam batıhost iyi güzel ordaki yetkili kişileride severimde bu nitradoyu aşşağılama çabaları neden acaba sorabilirmiyim adamlar yeni bir panel sundular size biraz daha hoş olsun diye deneme aşamasında ticket atın zaten en geç 1 gün içinde size dönüyorlar neyin çılgınlığı ?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Nitrado pişmanlıktır , önermem denemeye bile kalkmayın. 52 kişilik 5gb 90 günlük sunucu aldık , makinede ağrızalar çıkıyor . Telefon ile arıyoruz meşgule alıyoruz ticket atıyoruz biz bilmeyiz diyorlar . Ilgi 0 adamlarda panelde 159 TL olmasaydı batıhosta geçecektim. Sen sen ol nitradonun yakınından bile geçme ! .

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler tamam batıhost iyi güzel ordaki yetkili kişileride severimde bu nitradoyu aşşağılama çabaları neden acaba sorabilirmiyim adamlar yeni bir panel sundular size biraz daha hoş olsun diye deneme aşamasında ticket atın zaten en geç 1 gün içinde size dönüyorlar neyin çılgınlığı ?
Adamlar haksız yeremi aşağılıyorlar?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar haksız yeremi aşağılıyorlar?
Nedense bende hiçbir sıkıntı çıkmadı ? ticketlerime cevap alıyorum ayrıca sunucuda sıkıntı çıkıyorsa sizin sunucu dosyalarınızdan kaynaklanabilir. Global olarak araştırma yaparsanız sorunlarınızın çözülceğine eminim ama yinede önerim tabikide batıhost ama nitrado bukadar aşşağılanmayı haketmiyor.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Nedense bende hiçbir sıkıntı çıkmadı ? ticketlerime cevap alıyorum ayrıca sunucuda sıkıntı çıkıyorsa sizin sunucu dosyalarınızdan kaynaklanabilir. Global olarak araştırma yaparsanız sorunlarınızın çözülceğine eminim ama yinede önerim tabikide batıhost ama nitrado bukadar aşşağılanmayı haketmiyor.
Sende çıkmamıs olabilir ama bizde cıkmıs ki yazıyoruz, olan seyleri yazıyoruz haksız yere eleştirimizi gösterirmisin lütfen? :)
Arkadas ya bir yerde yanlıs yapmıs yada sunucu kaynaklı bir durum yazmıs buraya, bende yeni panel tasarımından dolayı konsola giremediğimi söyledim, halada giremiyorum. Biliyorsan söylersen memnun olurum.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende çıkmamıs olabilir ama bizde cıkmıs ki yazıyoruz, olan seyleri yazıyoruz haksız yere eleştirimizi gösterirmisin lütfen? :)
Arkadas ya bir yerde yanlıs yapmıs yada sunucu kaynaklı bir durum yazmıs buraya, bende yeni panel tasarımından dolayı konsola giremediğimi söyledim, halada giremiyorum. Biliyorsan söylersen memnun olurum.
Hangi kısımda sıkıntı çekiyorsun yardımcı olayım.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Hangi kısımda sıkıntı çekiyorsun yardımcı olayım.
Panele ve konsola giremiyorum. Beyaz arkaplanlı sayfaya atıyodu eskiden herseyi oradan ayarlıyordum simdi o sayfa yerine baska bir sayfa cıkıyor, orada panel ayarları var ama konsol yok.

@Kronik2143 Ayarlar/Araçlar bölümünün altındaymıs sonunda bulabildim.

Son düzenleme:

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum belirttim resimde eğer sunucun bukkit değil ise bazı kısımlar zaten olmuyor.