• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado / Çok Şaşırdım -,-

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Türk Telekom ile ilgili de her gün onlarca şikayet açılıyor. Düşünce belki doğru, örneklendirme yanlış.
Eğer Nitrado'yu Chrome'a sürekli raporlamışlarsa bir ihtimal olabilir ama Chrome'dan bahsediyoruz; yani Nitrado'ya zararlı yazılım bulaştırıldığı için rapor edilmiş olabilir, fotoğraftaki uyarı bundan kaynaklı olabilir, bunun Chrome'un hatası olmayacağını kastediyorum ve yorumunuza katılıyorum.

Bu arada zararlı siteler kılık değiştirip Nitrado şeklinde kullanıcıların karşılarına çıkabiliyor, @OsmanliMC sebebi bu olabilir.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bu bildirim SSL sertifikasının olmadığını veya local SSL'si olup Chrome'in desteklemediğini gösterir. Bir ara MEB sitesinde de bu hata veriliyordu. Local SSL açtıkları içindir muhtemelen.