Nitrado Dan Aldığım Sunucu !!!

GoldenCraft07

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Size Başımdan Geçen Olayları Anlatacağım Nitradodan 3 Adet Sunucu Aldım Ve Aldığıma 2 Kez Pişman Oldum 1.Sorunum Nitrado Hesabım Çalındı Ve Nitradoya Tam 17 Tane Ticket Açtım 16 Tanesinde Hakaret Yedim Siz Başkalarının Hesaplarınımı Çalmaya Çalışıyorsunuz Sizin Sucunuz Falan Diyorlar Hesabınızdan Siz Sorumlusunuz Falan Diyorlar Bende Dedimki Sözünüzün Arkasında Kalın Dedim E postam Deiştirilmiş Ya E Postama Gelen Msj Da Şunlar Yazıyor E Posta Değişikliğini Siz Onaylamadıysanız Ticket Açın Diye Falan Yazıyorsunuz Yazınızın Arkasında Kalın Dedim
17. Ticketimde Bana Sunu Dediler Adınız Soy Adınız İlk Yaptıgınız Alışveriş Tutarı TC Kimlik Fotokopisi Falan Verdim Bende Paneli Alasıya Kadar 1 Hafta Geçti Aldım Hesabımı 2.Sorunum Paneli Aldımya Mapı Falan Silinmiş Arkadaştan Map Atmasını İstedim Oda Dedi Al Şu Mapı Benim Eski Serverimin Mapı Dedi Bende Kendi Sunucuma Attım 3 Gün Geçti Adamın Biri Geldi Diyor Bu Benim Mapım Dedi SS Aldı Dedi Ben Nitradoda 2 Sene Çalıştım Dedi Çoğunu Tanıyom Dedi 21 Yaşındaymış Amcası Varmış 34 Yaşında Gençlik Spot Bakanlığının Başkanı Falan Dava Açıcam Falan Dedi Map Benim Patentime Ayittir Dedi Benim Haberim Yok Tabi Bu Durumdan SS Çekti Nitradoya Ticketmi Ne Açcakmış 1 Gün Geçti Panelime Girmeden Skype Baktım Abi Sw Ye Girilmiyor Dediler Panele Bi Baktım Bakiyem 5,79 TL Var Ama 3 Adet Sunucum Silinmiş Bu Universite Ye Giden Kişi Bilişim Okuyormuş Falan İlk Önce İnt İp Mi Buldu Ondan Sonra Uyduya Bağlandı Adresimi Buldu Falan Ben Bişi Anlamadım Nitrado Benim Ticketlerimin Karşılığını 1 Hafta Yani 7 Gün De Cvp Veriyor Adamınkini 1 Gün De Cvp Veriyor Where Are You Adalet ? Nitrado Pişmanlığıdır Hiç Uyarı Bile Almadım Haberim Bile Yok İnsan Bi Uyarır Nitradodan 1 Adet Bile Ticket Gelmedi Map Çalıntıdır Falan Diye Deiştirin Mapınızı Diye Direk Silmişler Parayı Alıp Yediler Ondan Sonra Sw Siliyorlar Bida Nitradodan Açarsam özür dilerimim İsterseniz Özelden SS Atabilirim Olayların..! Belki Yazamadığım Unuttuğum Bazı Şeyler Olabilir..!

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben okudum 1. Olarak heabının çalınması senin sorunun 2. Olarak sana bir map yüzünden kimse dava açamaz ve nitrado da silemez bu forumda nitradoda önceden çalışmış bir kaç kişi var onlara sor 3. Olarak haklısın nitrado pişmanlık ama bence serverler konusunda sıkıntı yok hostingleri berbat

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Senin adına çok üzüldüm ilgisizlikleri olmasa çok güzel olur.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tür olaylar forumda paylaşılmıştı keşke ders alsaydın... Adına üzüldüm.

*Okumadı*
Bu tür olaylar derken ben nitrado güvenilir, iyidir falan diye düşünüyordum..
Bu arada geçmiş olsun kardeşim
büyük ihtimal biri senin şifreni iki defa kırdı, birince sunucunun verisini sildi, digerinde sunucunu sildi, kalan gün kadar ücretin bi kısmını iade ediyorlar ya ondan da bakiyen yükseldi :/

GoldenCraft07

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Bakiyem Yükselmedi Aynı Sunucuda Vip Satmıştım Bide Sunucu Silme Kalktı Malesef Sadece Ram Ve Kişi yi düşürebiliyosun %100 nitrado silmiş olabilir..!

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Bu Benim Mapım Dedi SS Aldı Dedi Ben Nitradoda 2 Sene Çalıştım Dedi Çoğunu Tanıyom Dedi 21 Yaşındaymış Amcası Varmış 34 Yaşında Gençlik Spot Bakanlığının Başkanı Falan Dava Açıcam Falan Dedi

10 karakter zımbırtısı falan fistan*

GoldenCraft07

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
öyle bişi yapmadım şifre deişmemiş nitrado ile iletişime geçtim bana yazdığı cevaba bakarmısınız
Nitrado:
Öncelikle sen açıkla..
O serverın satışını yapmışsın.
Skypedeki konusmalar elime ulaştı.
Sonra gelip birde serverım çalındı diye bize yazıyorsun ve birde suçluymusuz gibi bizi zor durumda bırakmaya çalışıyordun..
Evet şimdi konus bakalım.
Arkadaşlar Bune Ya ? :DD Adamlar Nediyor Bi Map Çalıntısında Servermi Siliniyor Hatta Ben Çalmadım Arkadaşım Bana Benim Eski Serverimin Mapı Diye Verdi Çalıntı Olsa Kullanmam

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
öyle bişi yapmadım şifre deişmemiş nitrado ile iletişime geçtim bana yazdığı cevaba bakarmısınız
Nitrado:
Öncelikle sen açıkla..
O serverın satışını yapmışsın.
Skypedeki konusmalar elime ulaştı.
Sonra gelip birde serverım çalındı diye bize yazıyorsun ve birde suçluymusuz gibi bizi zor durumda bırakmaya çalışıyordun..
Evet şimdi konus bakalım.
Arkadaşlar Bune Ya ? :DD Adamlar Nediyor Bi Map Çalıntısında Servermi Siliniyor Hatta Ben Çalmadım Arkadaşım Bana Benim Eski Serverimin Mapı Diye Verdi Çalıntı Olsa Kullanmam
SS atarmısın ?

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bizzat Nitrado'dan en az 3 adet olmak üzere sunucu açtım. hiçbir sorun yaşamadım. Kendi cahilliğinizden dolayı olan sorunları Nitrado'ya atmayın.

YurdakulHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin Yapcan Tek İs Bir Destek Talabi Daha Olusturkmak Ve Mesaj
Sizi Dava Edicem Yasal İşlemlerim Başlatacağım!
Bu Olay Sonucu Artık Mahkeme ne Cvp Verir İse !

İyi Forumlar !