• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado İfşa

ArcadiaFansub

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz üzere bu aylarda Nitrado'dan çok fazla şikayet gelmişti şimdi ise başka snucuları kiralayıp başkalarına kiraya veriyor.Marbis GmbH şirketinin OVH SAS şirketinden kiraladığı sunucuyu kiraya verdi.TurkOyuncuMC.com'a Team Speak 3 ve Minecraft sunucusu o sunucuda barınmaktadır.

burdan da doğrulayabilirsiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SalimGrss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an dünya üzerinde en pahalı sunucu satışlarını nitrado yapıyor haa bungge cord ile alakası yok hostinginizi iyi seçin araştırın kullanan birilerini bulup sorun!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Marbis GmbH nitradonun kendisidir yanliz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Marbis bir firma almanya menşeii li bir firma. yanlız türkiyede satış yapabilmesi için türkiye tabanlı bir firma olması gerekir.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Sanırım bu konuda pek tecrübeli değilsin. Bir süre Nitrado ekibinde olan bir arkadaşın pluginerlığını yaptım. Yapmadan önce nitradoya karşı bazı olumsuz eleştirilerim vardı. Fakat artık yok. Sadece biraz pahalı satıyor. Ayrıca Marbis bünyesinin içindedir Nitrado Bilişim Şirketleri.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buyur buradan doğrulayabilirsin.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Marbis bir firma almanya menşeii li bir firma. yanlız türkiyede satış yapabilmesi için türkiye tabanlı bir firma olması gerekir.

Sen de Nitrado'yu çok yerden yere vurdun. Onilne Alışverişçiliğin Türkiye tabanlı bir firma olmak ile alakası yok. Ayrıca senin mantığına göre Türkiye'de Teknoloji satışının mümkünatı yok.

successed

En iyi cevaplar
0
Sen de Nitrado'yu çok yerden yere vurdun. Onilne Alışverişçiliğin Türkiye tabanlı bir firma olmak ile alakası yok. Ayrıca senin mantığına göre Türkiye'de Teknoloji satışının mümkünatı yok.
Nitrado bir E-ticaret sitesi değildir. (Örn: ebay)
Nitrado sunucu sağlayıcısıdır .
Bunu idrak ederseniz çözümü kısa yoldan bulursunuz.
Benimle forumda tartışmaya mahal verecek şekilde yazışmanızın hiçbir anlamı yok. Ayrıca zaten forum kurallarına görede yasak.
Direkt özelden yazın gereken bilgiyi aktarayım.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Binlerce nitradodan kaliteli ve ucuz sunuculara sahip gariban Türk firmalar varken neden onlar ki :ha: Mesela nitradoda sunucunun özellikleri kadar slota da para veriliyor nitradonun verdiği sunuculardan daha ucuz ve özgürce kendi bilgisayarınız gibi kullanabileceğiniz Türk firmaların kiraya verdiği VDS sunucular ile slotu isterseniz bedavaya 9999999999999 yapabilme şansı varken yakmayın cebinizi derim. (Herkesin kendi seçimidir ben sadece bir öneri sundum hiçbir firmayı karalamıyorum.)

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Binlerce nitradodan kaliteli ve ucuz sunuculara sahip gariban Türk firmalar varken neden onlar ki :ha: Mesela nitradoda sunucunun özellikleri kadar slota da para veriliyor nitradonun verdiği sunuculardan daha ucuz ve özgürce kendi bilgisayarınız gibi kullanabileceğiniz Türk firmaların kiraya verdiği VDS sunucular ile slotu isterseniz bedavaya 9999999999999 yapabilme şansı varken yakmayın cebinizi derim. (Herkesin kendi seçimidir ben sadece bir öneri sundum hiçbir firmayı karalamıyorum.)
User çekmedikten sonra slot "999999999" olsa ne olacak ?

1GB'lık sunucuya 100kişi gelse ne anlamı olacak?

1GB'lık sunucuya okadar kişi nasıl gelecek?

Aslında nitrado'da herşeyin mantıklı bir açıklaması var hep yanlış tarafa bakmanızdan kaynaklanıyor.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
User çekmedikten sonra slot "999999999" olsa ne olacak ?

1GB'lık sunucuya 100kişi gelse ne anlamı olacak?

1GB'lık sunucuya okadar kişi nasıl gelecek?

Aslında nitrado'da herşeyin mantıklı bir açıklaması var hep yanlış tarafa bakmanızdan kaynaklanıyor.
dostum hadi ben nitradodan 64 GB sunucu aldim cepte para kalmadi elimde 64 GB sunucu var o 64 GB ram tek slot icin calisacak oylemi cok mantikli haklisiniz
Edit: bunun yaninda bir sunucuya remote desktop ile baglanip sisteme tam erisim saglamak varken neden kisitli kullanim var ki koskoca kaliteli firmada ? Bunu cok merak ettim umarim mantikli bir aciklamasi vardir tabi musterilere sanal sunucu vermiyorlarsa :yıkıl:

Son düzenleme:

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum hadi ben nitradodan 64 GB sunucu aldim cepte para kalmadi elimde 64 GB sunucu var o 64 GB ram tek slot icin calisacak oylemi cok mantikli haklisiniz
Edit: bunun yaninda bir sunucuya remote desktop ile baglanip sisteme tam erisim saglamak varken neden kisitli kullanim var ki koskoca kaliteli firmada ? Bunu cok merak ettim umarim mantikli bir aciklamasi vardir tabi musterilere sanal sunucu vermiyorlarsa :yıkıl:
64GB,makina kiralamak yerine gidip nitradodan direk kiralıyorsan afedersinde o senin yaptığın hata.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
64GB,makina kiralamak yerine gidip nitradodan direk kiralıyorsan afedersinde o senin yaptığın hata.
Ornek kardesim nitrado kaliteli ve ucuz o yuzden 64 GB yi ordan aldim ama slota para yetmedi ne olacak oyle benim amator donemlerimde actigim klasik faction diger nitrado sunucusu ile acilan klasik faction serverlarindan fazla oyuncu cekiyordu illa useri nitrado verecek degil

successed

En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar nitrado almanya tabanlı bir firmadır. Fakat yasalara aykırı şekilde türkiye de firma olmadığı halde türkiyede sunucu barındırıp bu sunucuları vergiye tabi olmadan türkiye anayasasına uymadan türkiyede reklam yaparak kiraliyor ve satıyor. Ödeme yöntemlerini yurt dışı aracılar ile anlaşarak karşılamakta ve kendisi türkiye devletini alenen dolandırmaktadır. Bu "NİTRADO" isimli global görünüp türkiyede vergi kaçıran firmadan server alan herkes'de bu yönde tamamen dolandırılmaktadır. Hukuki olarak bunu bilerek nitrado'dan alışveriş yapan şahıs veya firmalar tamamen zan altında kalmaktadır.