• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado ilgisizliği ve baştan sağma ticket sistemi

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi günler Öncellikle bu gün nitradonun bana attığı kazığı anlatıcam.

arkadaşla hafta sonu oynayalım die 3 gün sunucu aldım. ftb den mod paketini kurdum. heyecanla ftb launcheri açtım minecraftı başlattım sunucu ip si ni yazdım.
sunucu kapalı gözüktü. bir kaç kez yeniden kurdum yeniden başlattım ama açılmadı gene. bende nitradoya ticket atim dedim tickette 12 saat sonra cevap geldi 1 gün boşa gitmiş oldu bu sayede. bana söyledikleri bilgisayar dilinin ingilizce olması lazım. Bilen bilir ftb argümanlarına bi kod yazıyoruz bu sayede sunucularla giriliyor. ben tekrar ticket attım bunlara : o argümanı söyledim başka sunuculara rahatlıkla giriyorum fakat sizin sunucu açık bile gözükmüyor. cevap : modlu sunucu açmadan önce şurayı okuyunuz die bi link attı o linkte pc dilini ingilizce yapılmalı veya argüman eklemeyi gösteriyordu. Nitradonun a**na koy** diyerek kapattım nitradoyu 1 gün sizden tickete cevap beklemekle geçirdim. onun siniriyle gittim başka bi şirketten aldım 10dk içinde kurup verdiler girdik oynuyoruz rahatlıkla.

az ilgi göster nitrado baştan sağma işler yapıyorsunuz insan bi araştırır belki sorun bizde diye sonra nie müşteri kaybediyoz.