Nitrado komutlar

ubıfb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nitrado dan server aldım wg falan yükledim ama kendime nasıl yetki vericem ?op yaptım kendimi.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
groupmanager kullanıyorsan /manuadd nick rütbe örneğin kurucu ise rütbeye ya kurucu yada owner yazıcaksın tabi senin kullandığın group a bağlı.PermissionseX kullanıyorsan bilemicem kb kardeşim.

ubıfb

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
groupmanager kullanıyorsan /manuadd nick rütbe örneğin kurucu ise rütbeye ya kurucu yada owner yazıcaksın tabi senin kullandığın group a bağlı.PermissionseX kullanıyorsan bilemicem kb kardeşim.

tamamda işte kurucunun yetkilerini falan nasıl ayarlıcam ornegin suan kimse hicbir blogu kıramıyo[DOUBLEPOST=1372791080,1372791013][/DOUBLEPOST]

BirdE group npt found diyor.

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamamda işte kurucunun yetkilerini falan nasıl ayarlıcam ornegin suan kimse hicbir blogu kıramıyo[DOUBLEPOST=1372791080,1372791013][/DOUBLEPOST]

BirdE group npt found diyor.

Yani şimdi neden kıramıyorlar bilemicem group bulunamıyor diyorsa o grup yoktur yani kurucu değil admin yap o zaman :D Onun dışında hazır plugin paketleri de kullanabilirsin gruplar ayarlı gibi birkaç link veriyim o konulara bak birde. İnşallah biraz yardımcı olurum : TIKLA TIKLA TIKLA