Eroiser
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana Batihostta o Kadar Para Ver Nitradoda Vereyim ?Batıhost güzel ama bir yerden sonra nitradodan daha pahalı oluyor. Ram/Fiyat bakın[DOUBLEPOST=1434654164,1434654111][/DOUBLEPOST]
bana at lazım![]()
Bana Batihostta o Kadar Para Ver Nitradoda Vereyim ?Batıhost güzel ama bir yerden sonra nitradodan daha pahalı oluyor. Ram/Fiyat bakın[DOUBLEPOST=1434654164,1434654111][/DOUBLEPOST]
bana at lazım![]()
batıhostta vardı da kullandım hepsiniBana Batihostta o Kadar Para Ver Nitradoda Vereyim ?
Yanlışın Var ! Araştır Bi Ve Sonra Tartışalım PLS !Acaba bu bilgiyi nereden aldınız? nitradonun 1 makinaya kaç kişi koyduğunu bilmiyorum ama 10 kişi koymuyorlardır herhalde (bu tahmini kesin bir bilgim yok.) Batihostta ise aldığınız makinalarda en az 4 kişi oluyor sadece dedicated türlerinde makinalar tek kişiye ait oluyor.
Yanlışım yok, bizzat batihostun sitesindeki destek bölümünde sormuştum 1 makinada en az 4 kişi olur ama dedicated alırsanız tamamen size ait olur demişlerdi.Yanlışın Var ! Araştır Bi Ve Sonra Tartışalım PLS !
VYanlışım yok, bizzat batihostun sitesindeki destek bölümünde sormuştum 1 makinada en az 4 kişi olur ama dedicated alırsanız tamamen size ait olur demişlerdi.
@batihost.com
ben 4 gb aldığımda 3600 civarı gösteriyorduV
Batihost ile ilgili Bilgilerin Dogrudur ! Fakat Nitrado 4 den fazla Kişi Alıyor ve Aldıgımız Ram den Daha Az Bir Deger Veriyor 6 GB Lik Alıyorum ./lag Yazıyorum 3445 MB Diyor.