• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitradoda Neler Oluyor

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda gerek nitrado forum sitesinden ayrılan yetkililer,gereksede görevine son verilen yetkililer sebebi ile nitrado forum sitesi eski sorun çözümündeki üstünlüğünü kaybetmisti.Birde birkaç gün önce uygulamaya konulan yeni panelle birlikte biz kullanıcılar sıkıntılar yaşamaktayız.Sk dosyalarının eskisi gibi pratik şekilde editlenememesi ayrıca en büyük özelliklerinden birisi olarak beğeni kazandığı server check(hata raporu) artık uygulamadan kaldırılması ve ticketlerde belirttiğimiz sorunların sebebinin genellikle bizim üzerimize yıkılması vs.Acaba Nitrado Türkiye,Türkiye'de ki lokasyonunu küçültmekmi istiyor ?Yada bir başka deyişle bu işi gerçek manada profesyonelleşmiş server sahiplerinin mi yapmasını istiyor?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Açıkçası tek makine üzerine 8 server kuran bir hostingten bir şey beklemiyorum. Ticket sistemleri zaten kopyala yapıştır olmuş halde, ne yazsan aynı cevabı veriyorlar. Artık aşın şu hazır web panel vb şeyleri. Alın bi vds kullanın veya linux kullanmayı öğrenip serverinizi öyle yönetin. Türkiyede nereye baksam hazırcılık dizboyu resmen. Veriyorlar önünüze bi webpanel salıyorlar gerisini. Böyle devam ettiği sürece türkiyeden hiçbir umudum yok.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Açıkçası tek makine üzerine 8 server kuran bir hostingten bir şey beklemiyorum. Ticket sistemleri zaten kopyala yapıştır olmuş halde, ne yazsan aynı cevabı veriyorlar. Artık aşın şu hazır web panel vb şeyleri. Alın bi vds kullanın veya linux kullanmayı öğrenip serverinizi öyle yönetin. Türkiyede nereye baksam hazırcılık dizboyu resmen. Veriyorlar önünüze bi webpanel salıyorlar gerisini. Böyle devam ettiği sürece türkiyeden hiçbir umudum yok.
Haklısın, bende eskiden Nitrado idim bin pişmanım, artık makinem var kafam rahat.

Bana göre NİTRADO pişmanlık!

SalimGrss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nitradoya her verilen 1 tl çöpe gidiyor
reklam yapmak istemiyorum ama batihost nitradodan daha hızlı ticket cevaplıyor
ayrıca nezaman yardım istersen online
nitradoya 1 senedir bişi soruyom hep aynı yanıt

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Geçen ay attığımız ticket bu ay cevaplandı ve kopyala yapıştır cevaplar :D Sunucuları çöp. Destekleri çöp. Panelleri çöp. Hosting hizmeti çöp. Daha sayayımmı ?
Şimdi buraya " Nitradoğğğğ " cular gelmeden kaçayım :D

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Aslında Dediğin Biraz Doğru Nitrado Baya Kötüleşti Bu Sıralar Ama Hala Bi Kaç Önde Özelliği Var Ve Forumuda Düzeltirler Diye Umuyorum Ve Bi Makineye 8 Server Bağlasan Ne Yazar 30 Server Bağlasan Ne Yazar Önemli Olan O Makinedeki Ram Miktarı Diye Düşünüyorum. Son Panel Güncellemesi Sebebiyle Serverimin 2 Kez Göçertmeleri Dışında Gayet Güzel :sinirli:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Demekki Türkiye coma'sı x, iyi yönetemiyor. :)
Skype'tan bir arkadasım eskiden o forumdaydı bayağı mesajı olduğunu hatırlarım, skype isminide nitrado spam yapmıstım, hala daha öyledir. :)
Arkandan konusuyorum kanka affet öptüm kib

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski Nitrado moderatörü olarak ben, Furkan Balcı (caandalek) , Eren Taşkıner (ErenTA) ve birçok eski takım arkadaşım, görevimizi en iyi haliyle yaparak, yepyeni plugin ve harita paketleri paylaşarak uzun zaman Nitrado'ya emek verdik. Kendi sunucularımızı geliştirirken aynı zamanda çözdüğümüz hataları, bulduğumuz açıkları çözümüyle birlikte Nitrado forumumda paylaşıyorduk. Ama nedense biz bunları yaparken ekipten çıkarıldık. Uzun zamandır paylaştığımız çözümler, haritalar, plugin paketleri hunharca silindi. Ekipten çıkarılma sebebimizi sorunca da ilgisizlik denildi, ve yerimize yeni elemanlar alındı. O gün Nitrado bizim için ölmüştü. Nitrado'da 2000tl civarında kredi arttırmıştık, ama artık o hosting de isteseler bile kalamazdık. Uzun süre düşündükten sonra eski ekip arkadaşlarımın geçtiği bir firmaya geçtik. Bu firmada kendimize ait makine alıp istediğimiz gibi kullandık. Ticket attığımızda 1-2 saat içerisinde geri dönüyorlar. Yani demek istediğim Nitrado artık eskisi kadar iyi değil. Zaten büyük bir sunucu hedefi olanlar artık Nitrado'dan başlamazlar. Nitrado'ya buradan :gg: