Batihost fiyatlar bir gıdım daha ucuz olsa tadından yenmez@McWeb hocam seni üzdük herhalde. Özel den bana batihost email adresini gönderebilirmisin?
hocam sanırım arkadaş 2 tane tercih sunmuş biz forumdaki arkadaşların ufkunu değiştirip sadece 2 tane firma olmadığını onların dışında daha farklı yenilikçi firmalar olduğunu göstermek ve elimizden geldiğince yardım edip kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz sonucda burası bir forum paylaşım platformu yanlışım varsa düzeltin Erkan bey.Adam size armut mu elma mi diye sormuş siz buyrun burda hıyar var demissiniz.
@Rabisu hocam bir firma olarak bu tür konulara cevap yazmanız ticari ve ahlaki olarak doğru değil.
Sent from my HTC One using Tapatalk
rezerve. buralar degerlenir. ek olarak sürekli bey demezsen iyi olur.
abi işinize karışmak istemem ama yani ne bileğim, devir farklı abi herkes para kazanabilmek için elinden geleni yapıyor. Ticari meselelere gelince, hepsi/çoğu hatalı bence. İnsanların para kazanması, ailesine bakabilmesi lazm.Adam size armut mu elma mi diye sormuş siz buyrun burda hıyar var demissiniz.
@Rabisu hocam bir firma olarak bu tür konulara cevap yazmanız ticari ve ahlaki olarak doğru değil.
Sent from my HTC One using Tapatalk