• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitradomu Batıhostmu

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba , minecraft sunucu paketlerimize göz atıp canlı destekten veya ticket açarak sorularınızı sorabilirsiniz ...
Daha fazla bilgi için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado biraz pahalı ve uzak masaüstü yok . Batihost nitradoya göre daha ucuz ve slot sınırı yok fakat 1GB alıcaksanız direk 25TL verip alın indirim konusunda sıkıntıları var

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fiyat konusunda destek bildirimi açan herkese ilk ay yardımcı oluyoruz genel olarak.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Adam size armut mu elma mi diye sormuş siz buyrun burda hıyar var demissiniz.

@Rabisu hocam bir firma olarak bu tür konulara cevap yazmanız ticari ve ahlaki olarak doğru değil.

Sent from my HTC One using Tapatalk
hocam sanırım arkadaş 2 tane tercih sunmuş biz forumdaki arkadaşların ufkunu değiştirip sadece 2 tane firma olmadığını onların dışında daha farklı yenilikçi firmalar olduğunu göstermek ve elimizden geldiğince yardım edip kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz sonucda burası bir forum paylaşım platformu yanlışım varsa düzeltin Erkan bey.

CemGOMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nitrado gibi bir tostingi BATİHOST.COM ile karşılaştırmanız hiç de doğru olmamış, dolandırıcı bir hostingle; Dürüst, Kaliteli bir hostingi tartışmak heralde ayıp olur. :) Kesinlikle Batihost.com'u öneriyorum sana...
Ek olarak;
BungeeCord vs kurulumunda sana her zaman tam destek veririm!
Batihost.com 'dan alınan sunuculara HEP DESTEK, TAM DESTEK!

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam size armut mu elma mi diye sormuş siz buyrun burda hıyar var demissiniz.

@Rabisu hocam bir firma olarak bu tür konulara cevap yazmanız ticari ve ahlaki olarak doğru değil.

Sent from my HTC One using Tapatalk
abi işinize karışmak istemem ama yani ne bileğim, devir farklı abi herkes para kazanabilmek için elinden geleni yapıyor. Ticari meselelere gelince, hepsi/çoğu hatalı bence. İnsanların para kazanması, ailesine bakabilmesi lazm.
Sizi seviyorum hakaret de etmiyorum. En sevdiğim sizsiniz bu arada.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
70+ den Fazla Sunucu kurdum En kalitelisi BATIHOST Her Hostingde Sunucu Kurmuşumdur ama batihost kadar kalitelisi görmedim.