- En iyi cevaplar
- 0
Hala Kendini Haklı Çıkartmaya Çalışıp Ereni SuçluyorsunYahu iki müzik paylaştık bir anneme sövmediğiniz kaldı. Tamam saçma müziklerse saçma. Konuyu mahvettiysem rapor et.
Ama git erenin mesajınıda rapor et benimki ile birlikte , bakalım kim suçlu bulunacak. Ha şimdi böyle aptalca bir tartışma başlattığınız için konu arşive gidecek. Yahu video zorlamı açılıyor ? Bi zahmet videolara tıklamada dinleme o saçmasapan müzikleri. Yeter yahu rapor et geç , adam orada reklam atıyor , ben şarkı atıyorum ve sen adamın yaptığına yanlış değil diyorsun. Utanmasan kendini haklı çıkarmak için gideceksin yazdıklarımı ''yanlış'' okuyacaksın. Yeter be , engelleyin gitsin bu kadarmı zor. O kadar yanlışsa rapor et.
Adam Reklam Yapıyor Diyorsun Sanalda Herkesin Bidliği Bir Markanın Reklamını Bir Minecraft Forumunda Paylaşınca Bu Reklam Oluyor Ha
O Zaman Hiç Müzik Falan Paylaşmayalım Biz Yada Bir Oyun Videosu Nede Olsa Kanalların Reklamını Yapıyoruz Yada Bir Oyun Kanalında Sponsorların Reklamını Yapıyoruz Hatta Hiç Video Paylaşmayalım Nede Olsa Videolarda Reklamlar Çıkıyor
Senin Yaptığının Forum Kurallarına Aykırı Bir Tarafı Yok Rapor Etsek Elimize Ne Geçecek Biz Sadece Yaptığının Yanlış Olduğunu Söylüyoruz Sense O Müziklerini Savunuyorsun Neyse Dostum Devam Et O Müziklerini Dinlemeye bir şey Demiyorum Zevklerine.