No Cheat Plus (OnlyConsole) perm ?

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
No Cheat Plus'da herşeyi ayarladım op deop filan hepsini kapadım ve sonradan fark ettimki Console panelini bile engelliyormuş bu bana baya sıkıntı yaptı daha sonra çözümü böyle buldum :

plugins hide: 'ı kapatıp Consoleonly true yaptım ve engelledim işe yarıyor ancak message kısmını normal üyeler göremiyor (message:) görmek için op veya kurucu gibi yetkilere sahip olmam gerekiyor :

normal üyelere message hatasını nasıl gösteririm ? bunun bir izni olmalı nedir bukkit sayfasında bulamadım :(

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
On Command "/Komut":
    if Player İs Not op:
        Cancel Event
        Send "mesaj" to player

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum pluginlerle daha cuma gununden.beri ugrasiyorum yani ne demek istedigini anlayamadim kusura.bakmaz isen.aciklayabilirmisin ne demek istedigini

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
İki ayarı da "true" yapınız:

1. Hide, yani komutu gizler/yasaklar, kullanan oyuncuya yazdığınız o mesajı gönderir.
2. ConsoleOnly, yani oraya yazılan komutları sadece konsoldan/panelden yazılabilir hale getirir. Bu sayede kimse oyun içinden (OP dahil olsa) o komutları kullanamaz.

@YasirUS 'un verdiği scripttir. Skript eklentisini yükleyip sunucuyu çalıştırırsanız gerekli klasör oluşur, o klasörün alt klasörü olan scripts'in içine, yukarıda yazılmış olan kodu .sk uzantılı dosya haline getirip atabilirsiniz.

https://forum.gamer.com.tr/konu/skripte-baslangic.320579/
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ikisinide tru yaparsam sknt cikmazmi cunku 2 tane uyari.var orda ben birini sadece.oyundan digerini ise hem panelden hemde oyundan engellemek icin kullaniyoruz sanmistim deniyecegim tesekkurler