No Game No Life (ノーゲーム・ノーライフ)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Merhabalar dostlarım, bugün burada tanıttığım anime; No Game No Life (Nogeemu Noraifu) dur.
Anime biraz 13+ olabilir, izlemek size kalmış. (Ecchi konusu içeriyor.)
Anime'nin konusuna geçelim;

Bu animede iki NEET(*) kardeşimiz var. Demek istediğim ikisi kardeş. Birisi 18 yaşında bir erkek karakter olan Sora, diğeri de 11 yaşındaki kız kardeşi Shiro'dur. Bu ikisi, NEET terimindeki gibi, birer a-sosyal kişilik sahibidir. Bilgisayar oyunundaki "Kuuhaku" (Boşluk) takımını oluştururlar. Hiçbir oyunda bir defa bile kaybetmeyen bu kardeşler, en sonunda bilinmeyen birisinden bir e-mail alır. Bu e-mail'i yollayan kişi, bir satranç maçı ister. Ana karakterlerimiz bu maçı kabul eder ve onu yenerler. Daha sonra bu bilinmeyen kişinin "Tet"(**) olduğu ortaya çıkar. Ve iki kardeş, kendilerini Tet'in dünyasında bulurlar. Bu dünyada 16 ırk vardır. Onlar ise Imanity(***) adlı ırktan varsayıldılar.

Bundan sonrası spoiler'e gireceğinden anlatmayayım, siz izlerseniz seversiniz muhtemelen.

Konuda yıldızla belirtilen kelimelerin anlam listesi;
(*) = Okumayan/Çalışmayan genç.
(**) = Antik savaştan geriye kalan tek tanrı, lakabı Oyun Tanrısı'dır.
(***) = 16 ırktan 16. sıradaki, büyü kullanmayı reddetmiş topluluktur. Animede insan olarak da varsayabiliriz.

Burada benim konumun sonuna geldik, herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hmm izlenebilir vr severim

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm izlenebilir vr severim

Bu oyunda VR yok?

Eğlenceli miydi evet. Ancak re:Zero, tokyo ghoul veya charlotte izleyip bayılan birisi ngnl yi üst sıralara taşımasına gerek yok. Dram izlemeye devam edin -_-
Bana da bir şey önerirseniz kötü de olmaz [emoji58]

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bu oyunda VR yok?

Eğlenceli miydi evet. Ancak re:Zero, tokyo ghoul veya charlotte izleyip bayılan birisi ngnl yi üst sıralara taşımasına gerek yok. Dram izlemeye devam edin -_-
Bana da bir şey önerirseniz kötü de olmaz [emoji58]
Ben burada yazar olabileceğimi düşünüyorum, Tokyo Ghoul'u da izledim, izlediğim çoğu animenin tanıtımını yapmayı deniyeceğim. En azından yeteneğimi gösterebileceğim bir alanda yazabilmek beni mutlu eder.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ilk ben abone olurum .d