Anime No Game No Life Tanıtım

Furkan2056

Marangoz
Mesajlar
46
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
18
Puanları
110
Ruh hali
No Game No Life

Teknik Bilgiler:
No Game No Life Yū Kamiya tarafından yazılan ve çizilen bir light novel serisidir. 25 Nisan 2012 tarihinden itibaren Media Factory Yayınlarından çıkmaya başlamış serinin yedi kitabı vardır. Daha sonra manga ve anime serileri de yapılmıştır.

Konusu:
Animemiz 2 asosyal oyun bağımlısı kardeşi konu alıyor.Oyunlarda bir harika olan bu iki kardeşin bir eposta almasıyla serüvenimiz başlar.Oyun tanrısının ta kendisi onların bu dünyaya ait olmadığını söyler ve onları oyun dünyasına fantezi dünyasına ışınlar.Bu dünyada hiçbir türlü savaş bulunmaz kavgalar,töreler her şey oyunlarla belirlenir.Bu da yetemezmiş gibi ülkenin sınırları , savaşlar oyunla belirlenir.Fiziksel kavganın mümkün olmadığı bu dünyada bu iki kardeş tüm gücüyle bu dünyanın zirvesine çıkmaktır.Tanrıyla bir oyunda karşı karşıya gelmek için tanrı onlara bir koşul koyar.Yer yüzünde ki tüm krallıkları ele geçirdikleri zaman Tanrıyla bir oyun oynamaya hak kazanacaktır, bu oyunun ödülü ise TANRI olmaktır.Tanrıyla oyun oynamayı kafa takan iki kardeş bu fantezi dünyasını ele geçirmek için uğraşırlar!

118963


Forumda animelere değer verilmiyor olsada bu animeci gençliği ortaya çıkaracağım.İtinayla post atacağım efenim saygılar :D
 


Zephryous

Marangoz
Mesajlar
51
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
18
Puanları
40
Ruh hali
Anime izleyen, seven biriyim. Bir ara denerim :)
 

Üst