asdlis1234
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bu sabah LoL ve BL:R indirmeye çalıştım ikiside "no internet connectivity detected. please reconnect and try again" hatasını verdi. Sonra biraz araştırdım aslında iki oyunda "pando media booster" denilen bir programı kullanıyor yani o program üzerinden indirme yapıyor. Eee hata verince indiremiyoruz. Bende araştırdım sorunun kesin bir çözümünü bulamadım.Sonra biraz uğraştım şans eseri sorunu anladım ve çözdüm 
Başka foruma üye olmadığım için bu forumda paylaşıyorum ve kesinlikle alıntı değil.
İlk iki yöntemi atlasanız da olur.
1.Yöntem
Güvenlik duvarını kapatıp, artık hangi oyunu indirdiyseniz LoL,BL:R(pando media booster kullanan her oyun client'i için geçerli) onu uyumluluk modundan Xp sp2 veya 3 e ayarlayın ve indirdiğiniz oyunun sitesine girip kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.
Not:1. yöntem bende işe yaramadı ama işe yaradığı insanlar olmuş.
2.Yöntem Msconfig(tavsiye etmiyorum)
Başlat-->Çalıştır'ı açıp "msconfig" hizmetlere(ben ingilizce Win kullandığımdan tam bilmiyorum servisler de yazıyor olabilir) tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra sağ alttan "tümünü devre dışı bıraka tıklıyoruz. Sonra ve tekrar oyunu kurmayı deniyoruz.
Not:2. yöntemde bende işe yaramadı. Tabi işe yarayan olmuş ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.
3.Yöntem[Kesin]
DNS yada Proxy Programı Kullanma
DNS olarak Google DNS'i tavsiye ediyorum. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 eğer olmazsa programla deneyin
Program olarak HotspotShield ve Spotflux'u tavisye ediyorum.
Yalnız DNS'i zaten biliyorsunuzdur bazı yasaklı sitelere girmenizi sağlar ama hepsine değil proxy programı ise hepsine girebilir ama programı açtığınızda internet hızı yavaşlıyor.(sanırım)Merak etmeyin kapatınca eski haline dönüyor.
Başka foruma üye olmadığım için bu forumda paylaşıyorum ve kesinlikle alıntı değil.
İlk iki yöntemi atlasanız da olur.
1.Yöntem
Güvenlik duvarını kapatıp, artık hangi oyunu indirdiyseniz LoL,BL:R(pando media booster kullanan her oyun client'i için geçerli) onu uyumluluk modundan Xp sp2 veya 3 e ayarlayın ve indirdiğiniz oyunun sitesine girip kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.
Not:1. yöntem bende işe yaramadı ama işe yaradığı insanlar olmuş.
2.Yöntem Msconfig(tavsiye etmiyorum)
Başlat-->Çalıştır'ı açıp "msconfig" hizmetlere(ben ingilizce Win kullandığımdan tam bilmiyorum servisler de yazıyor olabilir) tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra sağ alttan "tümünü devre dışı bıraka tıklıyoruz. Sonra ve tekrar oyunu kurmayı deniyoruz.
Not:2. yöntemde bende işe yaramadı. Tabi işe yarayan olmuş ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.
3.Yöntem[Kesin]
DNS yada Proxy Programı Kullanma
DNS olarak Google DNS'i tavsiye ediyorum. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 eğer olmazsa programla deneyin
Program olarak HotspotShield ve Spotflux'u tavisye ediyorum.
Yalnız DNS'i zaten biliyorsunuzdur bazı yasaklı sitelere girmenizi sağlar ama hepsine değil proxy programı ise hepsine girebilir ama programı açtığınızda internet hızı yavaşlıyor.(sanırım)Merak etmeyin kapatınca eski haline dönüyor.