NobLeg TV |TÜRKİYEDEKİ İLK MİNECRAFT DİZİ KANALI !

TheForce

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
NobLeg TV !!!

Türkiyedeki tek Minecraft Dizisi çeken kanal !!!

Kanal URL :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft oynuyorsan mutlaka kanalı ziyaret etmelisin.

Videolarımızı paylaşmayı ve abone olmayı unutmayın :)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
İlk? Kusura bakmayın ama ne işinizde ilksiniz ne de iyi.İzledim ama gerçekten bıktım izlerken.Gerçekten neyi hedefliyorsunuz?Kalitesiz videolar hep.Normal oyun yapar gibi çekiyorsunuz ama bir iki bina ve ortada bir konu var.Oyunculuk gerçekten "Flash TV Oyunculuğu" tanımına uyuyor
Lütfen Bir İş Yapacaksanız Özgün olun ve kaliteli bir iş yapmaya çalışın.

TheForce

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk? Kusura bakmayın ama ne işinizde ilksiniz ne de iyi.İzledim ama gerçekten bıktım izlerken.Gerçekten neyi hedefliyorsunuz?Kalitesiz videolar hep.Normal oyun yapar gibi çekiyorsunuz ama bir iki bina ve ortada bir konu var.Oyunculuk gerçekten "Flash TV Oyunculuğu" tanımına uyuyor
Lütfen Bir İş Yapacaksanız Özgün olun ve kaliteli bir iş yapmaya çalışın.
İnsanlar hata yapa yapa öğrenmezmi zaten ? benim bu reklamlardaki amacımda zaten senin gibi açık insanların hatalarımı söylemesi ki bende buna göre ders çıkarıp daha kaliteli videolar sunabileyim Flash Tv oyunculuğu olabilir fakat bir ev ortamındayız malum sen bağırdığında üst komşunun bebeği rahatsız olabilir yada işten gelmiş yeni bir adam. O yüzden bazı konularda haklısınız fakat bazı konuları 2 kere düşünüp yazsaydınız daha iyi olabilirdi . Yorumunuz için teşekkürler

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gelişirsiniz ve kanalı inşallah geliştirirsiniz. Kötü yorum yazanlara takmayın. Ben taktığım için bu durumdayım.. (Eskiden 800 abonem varken wolvoroth gamingin 300 abonesi vardı o yorumlara takmazken ben takıyordum. Takmasaydım şuanda belki 300k abonem vardı...) Takmayın yorumları...