NoCheatPlus Ve MassiveCore

Shizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba , arkadaşlar ben 1.8.7 spigot sunucu açtım ve tüm paket hazır sadece 2 sorunum var.
1 - NoCheatPlus internette 1.8.7 versiyonunu bulamadım 1.8.1 vbs yükleyince sürüm hatası verdi.
2 - Klan plugini olan Factions' crash bugları var MassiveCore kurmalıyım fakat nasıl olucak bilgim yok denedim beceremedim .
3 - Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkür ederim.

MrDeichor

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk çözüm için 1.8.7 versiyonu değil 1.8 spigot versiyonunu araştır.
İkinci çözüm AhmetMelihTR abimizin 'SON' adlı plugin paketinde hazır bir şekilde 1.8 Faction plugini vardır.
Üçüncü çözüm ikinci çözümdeki plugin paketini kurcala.

Shizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk çözüm için 1.8.7 versiyonu değil 1.8 spigot versiyonunu araştır.
İkinci çözüm AhmetMelihTR abimizin 'SON' adlı plugin paketinde hazır bir şekilde 1.8 Faction plugini vardır.
Üçüncü çözüm ikinci çözümdeki plugin paketini kurcala.
Son paketi var evet NoCheatPlus hata veriyor onu denedim ayrıca Faction yani MassiveCore ile ilgili bilgim yok.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
1. 1.8.1 versiyonu gayet iyi çalışıyor
2. 1.8.7 de crash kodlari çalışmaz

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Hata veriyorda çok önemli bir şey değil. Uyarı gibi bir şey sadece, lag vs yapmaz.

Shizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hata veriyorda çok önemli bir şey değil. Uyarı gibi bir şey sadece, lag vs yapmaz.
Ben 1.8.7 paketi yaptım kendime özel 2 gündür üstündeyim muhteşem oldu hiçbir hata olmaması için uğraştım pluginlerim chechki aynen şöle

Satır 49: [05:08:53] [Server thread/WARN]: To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.Satır 48: [05:08:53] [Server thread/WARN]: While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
Satır 47: [05:08:53] [Server thread/WARN]: The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
Satır 46: [05:08:53] [Server thread/WARN]: **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!

NoCheatPlus'a yer vermek istemiyorum nabmalıyım başka plugin vbs bilgi lütfen

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben 1.8.7 paketi yaptım kendime özel 2 gündür üstündeyim muhteşem oldu hiçbir hata olmaması için uğraştım pluginlerim chechki aynen şöle

Satır 49: [05:08:53] [Server thread/WARN]: To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.Satır 48: [05:08:53] [Server thread/WARN]: While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
Satır 47: [05:08:53] [Server thread/WARN]: The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
Satır 46: [05:08:53] [Server thread/WARN]: **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!

NoCheatPlus'a yer vermek istemiyorum nabmalıyım başka plugin vbs bilgi lütfen
bu attıklarının hepsi sunucu crackli olduğu için önemli bir şey değil.