Nohope.rabisu.com || 1.12+ || 3D Silahlar, Taşıtlar, Resourcepack || SUNUCU AÇILDI

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
hocam premium alcam sabahtan belli senı beklıyorum
Şu an dışardayım telefon yazıyorum geldiğimde ilk iş ilgilenicegim

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunucumuz aktiftir!
* Sunucuyu daha yakından takip etmek, bizimle daha kolay iletişime geçmek için Discord sunucumuza davetlisiniz.
>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RESOURCEPACKimizi Discord sunucumuzdan indirebilirsiniz!

rizely53

Marangoz
En iyi cevaplar
0
girilip bakmaya bile değmeyecek bi sunucu çünkü bizimle dalga geçiyorsunuz resmen yağmurun yağmadığı 1 tek salise bile yok yani spawndan dışarı çıkman imkansız ölüyosun hemen harita güzel yapılar her şey çok güzel olmuş oyuna girdiğimizde bilgi kısmı çok sıkıcıydı nesnelerin veya silahların üzerine silah diye yazmanız yeterli olurdu bence bilmiyorum belkide yazmışsınızdır ama server da oynayamadığım için asitt yağmmuru yüzünden diyelim :yıkıl: bi not da vermek istemiyorum umarım gelişirsiniz

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
girilip bakmaya bile değmeyecek bi sunucu çünkü bizimle dalga geçiyorsunuz resmen yağmurun yağmadığı 1 tek salise bile yok yani spawndan dışarı çıkman imkansız ölüyosun hemen harita güzel yapılar her şey çok güzel olmuş oyuna girdiğimizde bilgi kısmı çok sıkıcıydı nesnelerin veya silahların üzerine silah diye yazmanız yeterli olurdu bence bilmiyorum belkide yazmışsınızdır ama server da oynayamadığım için asitt yağmmuru yüzünden diyelim :yıkıl: bi not da vermek istemiyorum umarım gelişirsiniz
Öncelikle BETA sürecinde olduğumuzu bildirmek isterim. Asit yağmurları orjinal yağmurdur ve ne zaman yağacağı belli değildir. Tamamiyle oyunun kendisi ile alakalı bir durum bunda bizim suçumuz yok. Bahsettiğiniz kadar sıkıntı yaratan bir durum ise asit yağmurlarını ve normal yağmurları ayırabiliriz. Bilgi kısmını okumayıp geçebilirsiniz, bizim için sıkıntı yok. En azından biz yazalım da okuyan okusun, okumayan okumasın.

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture pack güzel editlemişsiniz Güzel olmus Server Güzele benziyo Zombiler ısırınca enfeksiyon kapalim Tedavide arayalim

Güzel Fikirlerim var Eyer oyuncular için fikir ariyosaniz