NoMercyMC NP Plugini Istek

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
herkes biliyordur np sistemini. Bunu yapmak icin hangi pluginler lazım. Bilenler lütfen cevap yazsin. Teşekkürler.

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek parayla, iconomy dışındaki bi ekonomi sistemine para alıyorsunuz. bunla viplik, özel itemlar, enc. elma gibi özel eşyalar alabiliyorsun. /np yazarak bakabiliyorsunuz fln.

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek parayla, iconomy dışındaki bi ekonomi sistemine para alıyorsunuz. bunla viplik, özel itemlar, enc. elma gibi özel eşyalar alabiliyorsun. /np yazarak bakabiliyorsunuz fln.

Bunun ne olduğu hakkında bir fikrim yok, belki bilen vardır. Ayrıca bu tür şeylere özel olarak uğraşılmış olabilir.

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi plugin vardı. Playerpoints ve pointshop diye. Onları denemedim ama hem türkçeye çevirmek icin dosya var nede komutları türkçeleştirmek. Başka bilen varsa yardım etsin. Teşekkürler.

successed1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
otomatik vip verme plugini ni bende arıyorum kardeşim eğer bulabilir isem tamamen otomatik mobil , kredikartı , ttnet fatura ödemeyi halka açıcam herkes bilsin öğrensin yararlansın kullansın diye!

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradım player points ve point shopu buldum ama bunlar türkçe olmuyor başka biliyormusunuz?