NonyAuth <*> Kayıt Skript 'i %100 El yapımı <*> Gir sende gör!

Geliştirmelisin bi kaç eksik var!

• Daha farklı skritpler yazabiliyomusun yazıyosan bana para skritp yazarmısın! lazım skyblock'da

Kullanılan: 0 0.0%
  • Daha fazla skritp yapmalısın eklentilerden bıktım skritp istiyorum essantials skritp cıkarsa yap!

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
K

Klood07

Ziyaretçi
buying a stock
Who in the subject how to lift buying a stock? Zee
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafından düzenlendi:
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
tmm da benim yaptıgım kayıt system niye kötülüyosunuz ozm sanki alıntı yaptık yada kötü bir şey tmm ayni işlev diyelim ama skritp yapmak şuçmu da beni böle kötülüyosunuz yeni eklicegim versionda commandblock dan giriş yapılıcak güzel olmazmı neyini beyenmediniz daha çok şey eklenecek daha beta sürümünde skritp
biraz bekleyin sonra kötülersiniz.
Kötülemedim, sen daha önce yapılmamış bir şeyi ilk kez yaptığını iddia ettin. Bu da yalan konuşmak oluyor. Ve bilmediğin bir konuda gereksiz atıp tutuyorsun. Bu da yanlış.

Firzen16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AUTHME VARKEN bunu kullamak su açıdan güzel olucak kardeşim authme mesela 50mb ram yiyorsa bu hiç yemicek skritp paketi çıkarmayı düşünüyorum her şey skritp den daha az lag yapar bence 1gb ram swde 30 kişi rahat oynayabilecek hale getirmeyi planlıyorum neden hemen kötülüyorsunuz her plugin skritp olsa
güzel olmazmı?
Ama oyuncularin sifreleri console de gozukur?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VayısogluHosting

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben hiç görmedim kayıt skritp türkiyede ondan öle yazdım[DOUBLEPOST=1415967300,1415967268][/DOUBLEPOST]gözüksün sadece oplar ve kurucular panelden görebilirler![DOUBLEPOST=1415967509][/DOUBLEPOST]tamam beyler düzenledim konuyu. artık türkiyede ilk yazmıyor oldumu şimdi bilmiyordum başkasının yaptıgını skritp den[DOUBLEPOST=1415976203][/DOUBLEPOST]güncell[DOUBLEPOST=1416041125][/DOUBLEPOST]güncel

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
* commandblock giriş paneli! <(araştırıyorum)>

Skript İle Bu Mümkün Değildir.Araştırdım.Sadece Java İle Plugin Yaparsanız Olacaktır.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Essentials ve Authme skript zaten var ama türkçe değil commandblocklu yaparsanız kesinlikle kullanırım

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AUTHME VARKEN bunu kullamak su açıdan güzel olucak kardeşim authme mesela 50mb ram yiyorsa bu hiç yemicek skritp paketi çıkarmayı düşünüyorum her şey skritp den daha az lag yapar bence 1gb ram swde 30 kişi rahat oynayabilecek hale getirmeyi planlıyorum neden hemen kötülüyorsunuz her plugin skritp olsa
güzel olmazmı?
Not: Skript pluginden daha fazla ram yer.