cilaspalme
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,
başlıktada bahsettiğim gibi NortomiCraft Server'inde oynadığım hesabımı satıyorum, yanlış anlaşılmasın
Size biraz serveri tanıtayım. Server iyi bir server, lagsız, yeni doğmuş bir halde. Ama o kadar yeni değil canım, arsalar ve pazarlar şu an açık. Rahat, güzel ve marketi iyi para ediyor. Ortamı güzel, chestler korumalı, ticaret anlayışı var. Yani market açabiliyorsunuz. Güzel yani. Adminler kafasına göre hareket etmiyor, güvenebiliyorsunuz. PvP alanıda çok kalabalık değil yani çıksanız hemen ölmezsiniz. Clan anlayışıda var. Ortam iyi kısacası.
Şimdi ben özelliklerime geçeyim:
-İsmim: Tenardiye
-84,800.62 param var. (84 bin 800 TL) (84.8 K)
- +9/10 gücüm var.
-Oyunum crackli.
Sahip olduklarım:
-1 Ev (/warp arsa'da)
-Pazarda bir arsa. (Arsada portal dükkanı açtım. Para karşılığı portala giriliyor.)
-2 Portal(biri dükkanda diğeri evde)
-Ekmek Üretmek için çalışan bir kişi. (adını alıcıya söyleyeceğim)
Evim, dükkanım ve chestlerimin resimlerini dosyada attım. Secret chestime bir göz atın derim
Oyunu bırakan bir hayır sever hepsini bana verdi dün gece 2.30 gibi
tabii diaların dışında
diaları ben çıkarttım 
LİNK:
Fiyatı: 20 Tl. Almak isteyenler lütfen benimle iletişime geçsin ben muhtemelen 2 gün olmayabilirim. Sonra dönücem.
başlıktada bahsettiğim gibi NortomiCraft Server'inde oynadığım hesabımı satıyorum, yanlış anlaşılmasın
Şimdi ben özelliklerime geçeyim:
-İsmim: Tenardiye
-84,800.62 param var. (84 bin 800 TL) (84.8 K)
- +9/10 gücüm var.
-Oyunum crackli.
Sahip olduklarım:
-1 Ev (/warp arsa'da)
-Pazarda bir arsa. (Arsada portal dükkanı açtım. Para karşılığı portala giriliyor.)
-2 Portal(biri dükkanda diğeri evde)
-Ekmek Üretmek için çalışan bir kişi. (adını alıcıya söyleyeceğim)
Evim, dükkanım ve chestlerimin resimlerini dosyada attım. Secret chestime bir göz atın derim
LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Fiyatı: 20 Tl. Almak isteyenler lütfen benimle iletişime geçsin ben muhtemelen 2 gün olmayabilirim. Sonra dönücem.