Nostale Oynayan?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet!
Evet konumun amacı fazla bilinmeyen ama çok fazla oyuncusu olan bir oyun.
NOSTALE!
Yaklaşık 1buçuk senemi bu oyuna verdim. Sürekli 20. seviye olup oyunu bırakıyordum. Şimdi ciddi ciddi tekrar başlamak istiyorum ve bu oyunu birileriyle oynamak istiyorum. Oyun anime tarzında MMORPG bir oyun. Oyunda 2 tane seviye sistemi var. Birincisi normal seviyemiz. İkincisi İş seviyemiz. İş seviyesinin amacı Meslek almak ve özel yeteneklerimizi yani skilleri açmak. Oyunun görev sistemi çok zevkli. Bunun yanında kostümler, güzel şapkalar, periler, ve daha ilk seviyeden bile evcilleştirilen petler mevcut. Oyunda pazar sistemi var ve bu pazar sitemi çoğu RPG oyundaki gibi yüksek seviyeler için satılan eşyalardan ibaret değil. İstediğiniz gibi pazar kurabiliyorsunuz ve daha 9. seviyede falan pazardan alışveriş yapacak kadar paran oluyor. Oyun pay to win tarzı değil. Parayla alınan öğeler sadece eğlence amaçlı. Çoğu RPG oyundan farklı olarak meslek sistemi bulunmakta. Tabi ki çoğunuz bunu oduncu gibi meslekler anladınız. Hayır. 3 Meslek var: Kılıç ustası, okçu, büyücü. Bunları seçmek için İş Seviyenizin 20 olması gerekiyor. Sonra gidip bir NPC'den istediğinizi seçebliyorsunuz. Oyuna 1 leveldan maceracı olarak başlıyoruz eşyalarımız genellikle tahtadan kılıçlar vb. oluyor. İşte oyun böyle anlatılmayacak daha çok özellik var. Oyunda bilgisi olan veya birazda olsa oyunu bilen biri vardır umarım bu forumda. Ben yeni hesap açtım ve sizinle beraber başlıyacağım.
İYİ FORUMLAR!!

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi ara oynuyordum sonra bıraktım ve başlamayada niyetim yok
ama oyun çok güzel tavsiye ederim yani

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüh be kimse oynamıyor mu? :( :( :( :( :(