Nostalji ! Duygulanan Çıksın Kasıyor

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Efsaneler :'( artık nerde o eski Beyblade nerde o eski Transformers hep yeni çıkan güzel grafik kötü konu olanlar yayınlanıyor grafikleri bir şey sanıp :/ benim açımdan grafik o kadar önemli değil konusu süper olduğu sürece izlenir!

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir çizgifilmden etkilenip bunların oyuncaklarını alırdık. Az mı yugioh kartları alarak kendi destemizi oluşturup maç yapmadık? Az mı Beyblade alıp mahalle maçları yapmadık? Sağlam maddeden yapılmış Beyblade'i olan kişi hep kazanırdı ne günlerdi bea. Bulursam alacam :D

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
yugioh'u çok severdim kimse sevmezdi, kartlarını aldım oynayan yok, ama çok severdim hepsini, code lyokonun bir bölümündeki söz hala aklımda, "Al Şeker, Kalbini Birleştirir" Ya Yu-Gi-Oh'un En Gözde sözünü, "3 bir oluyor ve bu üçten büyük bir kudret doğuyor, Ortaya çık Yıldız Tozu Ejderi". Pikachu'yu kime sorsanız tanır zaten. Zaten Elimde Hala 20 Beyblade'm var. BeyWhellz ve BeyWarriors gibi saçmalıklarla *Shit ettiler seriyi.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yugioh'u çok severdim kimse sevmezdi, kartlarını aldım oynayan yok, ama çok severdim hepsini, code lyokonun bir bölümündeki söz hala aklımda, "Al Şeker, Kalbini Birleştirir" Ya Yu-Gi-Oh'un En Gözde sözünü, "3 bir oluyor ve bu üçten büyük bir kudret doğuyor, Ortaya çık Yıldız Tozu Ejderi". Pikachu'yu kime sorsanız tanır zaten. Zaten Elimde Hala 20 Beyblade'm var. BeyWhellz ve BeyWarriors gibi saçmalıklarla *Shit ettiler seriyi.
Code Lyoko <3

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Fazlamı eski oluyor bilmiyorum fakat benim çocukluğum hep Tom & Jerry alternatifi şeysi o siyah beyaz ve adlarını hiçbir şekilde hatırlayamadığım çizgi filmlerle geçmişti :(
Tekrar çıksa tekrar izlerim ama göremiyorum hiçbir yerde :(