nostaljik bir ''SOHBET'' konusu

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 D diye kandirilan sinema arabalari var ya heh ona 2 biletim vardi neyse sirayi bekliyoruz zira geldi bende bundan önce cuzdani karistirmistim paralar falan düzensiz tabi tam biniyoruz yerde 2 beşlik bendede tam 30 TL vardi hepsi 5 lik dedim galiba benden düştü aldim sinema bitti benden düşmemiş sora o ufacik yerde 2 saat sahibini aradim bulamadim bende en sonunda oculus rift vardi onda harcadim parayi [emoji16] [emoji16]

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
10 D diye kandirilan sinema arabalari var ya heh ona 2 biletim vardi neyse sirayi bekliyoruz zira geldi bende bundan önce cuzdani karistirmistim paralar falan düzensiz tabi tam biniyoruz yerde 2 beşlik bendede tam 30 TL vardi hepsi 5 lik dedim galiba benden düştü aldim sinema bitti benden düşmemiş sora o ufacik yerde 2 saat sahibini aradim bulamadim bende en sonunda oculus rift vardi onda harcadim parayi [emoji16] [emoji16]

O oculus rift nerede söyleyeceksin! :D

Okulda bir kızın küpesi pantolonuma yapışmıştı.Kimin olduğunu bilmiyordum.Altın çıktı.Bozdurduk 500TL kazanç sağladım.
Şüpheli...

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oculus rift en son tuzlaya geldi abiyle bayağı bi konuştuk burdan sonra arenaya gideceğini söyledi arenada dir büyük ihtimalle. Hem de 5 TL onun zevkini hiçbirşey veremez [emoji23][emoji16] [emoji106]

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 kuruş bulmuştum , mücevherciye gittim , tarihi eser bu çok değerlidir dedi ve 1.3 milyon $ verdi , artık zenginim.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
7 yaşında arkadaşlarımla gezerken bilmediğim sokaklara girdik öyle dolaşıyoruz yerde 10 lira buldum aldım hemen ooo para bulanındır dedim
arkadaşlarla cips alırız şunu alırız bunu alırız diye konuşurken yanıma tek kaş bir wölf yaklaştı yerden para bulunca almak günah at onu dedi ben başta atmadım arkadaşlardan biri de doğru söylüyo deyince çatıya doğru fırlattım parayı ilerledik geriye bi baktım wölf çatıya çıkmaya çalışıyor

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
10 yaşımda bir arkadaşımla ps cafeye gidiyoduk ben çok gitmem ps cafelere o ısrar etti tamam dedim oyundan dönerken (tabiikide onu oyunda ezdim) soluma baktım ve 20 lira yerde öylesine duruyodu ve saçma bir şekilde "Bak 20 lira dedim" :(
20 tl'yi aldı ve cebine indirdi :( :( :(
çocuktum o zaman nabiyim bir şeyde diyemedim[DOUBLEPOST=1438074488,1438074378][/DOUBLEPOST]
1 kuruş bulmuştum , mücevherciye gittim , tarihi eser bu çok değerlidir dedi ve 1.3 milyon $ verdi , artık zenginim.
o parayı illerminaticiler vermiş olmasın!!!

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 yaşımda bir arkadaşımla ps cafeye gidiyoduk ben çok gitmem ps cafelere o ısrar etti tamam dedim oyundan dönerken (tabiikide onu oyunda ezdim) soluma baktım ve 20 lira yerde öylesine duruyodu ve saçma bir şekilde "Bak 20 lira dedim" :(
20 tl'yi aldı ve cebine indirdi :( :( :(
çocuktum o zaman nabiyim bir şeyde diyemedim[DOUBLEPOST=1438074488,1438074378][/DOUBLEPOST]
o parayı illerminaticiler vermiş olmasın!!!
Sıkıyorsa bu core'da illerminati simgesi bul -_-.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
İşte kanıt
o kadar çok var ki ekran kıpkırmızı oldu

Ekli dosyalar

• 10093340.gif
    10093340.gif
    4.7 KB · Görüntüleme: 693

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkıyorsa bu core'da illerminati simgesi bul -_-.

EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ GÖRMEDİNİZ
İFŞA EDİLDİKTEN SONRA İLERMİNATİ SÜBNİMİNAL MESAJLARI İÇEREN PROFİL FOTOĞRAFINI KALDIRAN EFE
YENİ PP SİNDE SÜBNİMİNAL MESAJLARI DAHA İYİ GİZLENMİŞ BİR RESİM KULLANDI AMA DİĞER İNSANLAR GİBİ UYUMAYAN BİZLER
SİZİN İÇİN O SÜBNİMİNAL MESAJLARI ÇÖZDÜK EFEYE İNANMAYIN O ŞEYTANA TAPAN BİR İLERMİNATİ ÜYESİ AMACI BEYNİMİZİ YIKAYIP DÜNYAYI ELE GEÇİRMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ GÖRMEDİNİZ
İFŞA EDİLDİKTEN SONRA İLERMİNATİ SÜBNİMİNAL MESAJLARI İÇEREN PROFİL FOTOĞRAFINI KALDIRAN EFE
YENİ PP SİNDE SÜBNİMİNAL MESAJLARI DAHA İYİ GİZLENMİŞ BİR RESİM KULLANDI AMA DİĞER İNSANLAR GİBİ UYUMAYAN BİZLER
SİZİN İÇİN O SÜBNİMİNAL MESAJLARI ÇÖZDÜK EFEYE İNANMAYIN O ŞEYTANA TABAN BİR İLERMİNATİ ÜYESİ AMACI BEYNİMİZİ YIKAYIP DÜNYAYI ELE GEÇİRMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahahahah ahhahahah[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106]