Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not Enough Items 1.5.1 ( Forge mod loader ile yüklenmiyor )
nei modu türkçe karakterlere pek uygun değil windowsunu ingilzice yaparsan büyük ihtimal almazsin ayni hatayı zaten çoğu kişi ftb ye bu yüzden giremiyor
not enough items forge isteyen bir moddur eğer forgeyi güncellersen küçük bir ihtimalde olsa geçebilir
ve hitagi_san benim işletim sistemim türkçe ama asla böyle hatalarla karşılaşmadım
nei modu türkçe karakterlere pek uygun değil windowsunu ingilzice yaparsan büyük ihtimal almazsin ayni hatayı zaten çoğu kişi ftb ye bu yüzden giremiyor
not enough items forge isteyen bir moddur eğer forgeyi güncellersen küçük bir ihtimalde olsa geçebilir
ve hitagi_san benim işletim sistemim türkçe ama asla böyle hatalarla karşılaşmadım
Cevaplarınız için teşekkür ederim modu indirirken ek olarak CodeChickenCore adlı bir jar dosyasınıda indirmek gerekiyormuş onunla birlikte atınca sorun kalmadı
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.