Not Enough Items ile ilgili bir soru...

Skynfer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi bu mod ile ilgili ufak bir sorunum var. Belki daha önce sorulmuştur bilemiyorum, NEI'den item alamıyorum... Bununla ilgili birçok şey araştırdım ancak ona rağmen bir çözüme ulaşamadığım için konu açma gereği duydum. Neyse uzatmadan, NEI'nin dosyasındaki permissionları değiştirerek aşağıdaki gibi yaptım.

creative=OP
creatıve=OP
delete=OP
enchant=OP
heal=OP
item=OP
magnet=OP
notify-item=CONSOLE, OP
rain=OP
raın=OP
save-state=OP
time=OP
tıme=OP
ıtem=OP

Zamanı değiştirme gibi özellikler sorunsuz çalışıyor ancak item almaya çalıştığımda mod kendini devre dışı bırakıyor ve tekrar aktif ettiğimde item çantama gelmiş oluyor ancak her seferinde böyle enable hale getirmek sıkıcı bir durum... Youtube'da izlediğim videolarda insanlarda bu modun düzgün çalıştığını görüyorum ve bendeki sorunu anlamış değilim... Bu arada launcher cracked değil. Şimdiden teşekkürler. (Yanlış bölüme açtıysam özür dilerim ancak FTB launcher ile ilgili bir sorun olduğunu düşünerek buraya açtım.)

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O tamamen sistem dilinden kaynaklanıyor linux kullanıyorsan dil paketlerinden ingilizceyi indir reset at ingilizce kullan windows xp ise cd den tekrar kurulum yap ingilizce kur -baska bir yolu yok- Windows 7-8 de dil paketi indirip oturumu kapatıp aç ingilizce kullan hiçbir sorunla karşılaşmazsın

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin yaptığın hepsini OP yapma doğru yalnız item almak için direk tıklamayacaksın.Sürükleyip çantana bırakacaksın.

Skynfer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yardımlarınız için teşekkürler sürükleyip bırakma işini bilmiyordum eve gider gitmez deneyeceğim. Bu arada bu dil paketi ile ilgili söylenen ne yazık ki ise yaramadı :/.

Edit: Sürükleyerek almak işe yaradı, sorunum çözüldü hepinize teşekkür ederim.

qwertyx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
item e tıklamıyacaksın basılı tutup inventory ne sürükleyeceksin