Not Enough Items'ın Industrial Craft 2 Experimential İle Sorunu

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
N'asıl bulabilirim? Bunu söyleyebilir misin, peki? Çünkü galiba orda Red Power'ın recipe'larını gösteren ek var. IC² için "nei_ic2rcp"ye benzer bir şey mi indireceğim?

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler! :) Biraz araştırayım. Bakalım, bir şeyler bulabilecek miyim?[DOUBLEPOST=1404588574,1404584330][/DOUBLEPOST]@Minecrafter_Chromeo arkadaşım araştırdım ama birşeyler bulamadım. Yani buldum ama çalışmadı. Müsait bir zamanında birazcıkta sen bakabilir misin?

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
NEI'yi silip tekrar yüklemeyi dene

Öylede yapmıştım ama sonuç değişmiyor. Crafting Guide denen şahsiyeti açtım. NEI'yi silip (silmezsem çakışıp crash yiyorum) CG yükledim. CG düzgünce çalışıyor, itemleri falan gösteriyor ama aklıma şu takıldı. Kuzenin serverine girince elime alabilecek miyim Recipe Book'u. Hileleri bana kapatmış ve onda CG yüklü değil! Alamam gibi geliyor bana ama bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz?

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbirini Yapmanıza Gerek Yok. NEI Sadece Vanilla İtemlerini Destekler. NEIPlugins Modlu İtemların Recipelarını Görmemizi sağlar.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KutsalEmeraldTR NEI Plugin bende yüklü değil ama IC² addonlarının recipelerini gösteriyor. Birde o NEI_Plugins midir nedir onun linkini bi atar mısın? Denemek lazım.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KutsalEmeraldTR verdiğin şeyi direk mods klasörüne attım ve ardından oyunu açtım. İlk önce ban bir hata yazısı yazdı NEI'nin eski sürümü veya gerekli minimum sürümünün oldmadığını söyledi. Sonra oyun açıldı ve 5 saniye sürmeden kapanıp crash verdi! :(

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KutsalEmeraldTR verdiğin şeyi direk mods klasörüne attım ve ardından oyunu açtım. İlk önce ban bir hata yazısı yazdı NEI'nin eski sürümü veya gerekli minimum sürümünün oldmadığını söyledi. Sonra oyun açıldı ve 5 saniye sürmeden kapanıp crash verdi! :(

Bilmiyorum Bkle.....

Versiona Göre NEI ve Chicken Core Vericem bkle[DOUBLEPOST=1404657507,1404657476][/DOUBLEPOST]1.6.4 Dimi?

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( Şansıma emi ... Neyse sağlık olsun. Bende dün araştırırken 1.7.2'nin pluginini bulamamıştım. Acaba reportlasak 1.7.2 için Plugin yaparlar mı?