Notch işi bırakıyor mu?

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı microsoft alıyor diye notch işi bırakıyor diye iddalar duydum.Microsoft aldıysa bile hala oyun açılırken mojhang yazsısı çıkıyor?Biri bunu açıklıyabilir mi?

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Aslında çoğu kişi Mojangı Microsoft aldı diye Notchun oyunu geliştirmeyi durdurduğunu söylüyor.Ama muhtemelen öyle değildir.Çoğu şey Microsoft tarafından yönetiliyordur.Ama yine aynı geliştiriciler kodlayıcılar hala şirkette.Buna Notch da dahil.Benim düşüncem bu.Ayrıca Microsoft Mojangı taaa 2014 Eylülde aldı daha yeni mi haberin oluyor ?

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
biraz twitter takip ederseniz notch çalışıyor mu çalışmıyor mu anlarsınız
Twitterım yok bende.Söyler misin bırakıp bırakmadığını?
Aslında çoğu kişi Mojangı Microsoft aldı diye Notchun oyunu geliştirmeyi durdurduğunu söylüyor.Ama muhtemelen öyle değildir.Çoğu şey Microsoft tarafından yönetiliyordur.Ama yine aynı geliştiriciler kodlayıcılar hala şirkette.Buna Notch da dahil.Benim düşüncem bu.Ayrıca Microsoft Mojangı taaa 2014 Eylülde aldı daha yeni mi haberin oluyor ?
Geliştirmeyi durdursaydı 1.10 snapshot'u (16w20a,16w21a,16w21b) nasıl çıkardı?

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch minecraftı geliştirmiyor zaten. Bu ekibin başında jeb_ var. Notch mojangın sahibi statüsündeydi sattı ve işi bıraktı.
ben minecraft ı yapan kişi notch zannediyorum!Yanlış mı?Bir de minecraft ileride sadece windows 10 için olacakmış

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Programın ilk sürümleri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tarafından yazılmıştır ve Notch'un kurduğu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şirketi çatısı altında geliştirilmektedir.
Kaynak:Vikpedi
Ha Minecraft'ı ilk başta o yapsı ama alpha veya beta zamanlarında Mojang'da başka bir oyunla çalışmaya başladı (diye biliyorum.) Microsoft'tan sonra da çıktı gitti.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch zaten minecraft ile ilgili hiçbir şey paylaşmıyor artık. Demek ki notch gitmiş ama ekip kalmış. Çünkü Dinnerbone ve _jeb arkadaşlarımız hala paylaşım yapıyor. Hatta snapshot için de paylaşım yapmışlardı hatırlarsanız.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha Minecraft'ı ilk başta o yapsı ama alpha veya beta zamanlarında Mojang'da başka bir oyunla çalışmaya başladı (diye biliyorum.) Microsoft'tan sonra da çıktı gitti.
Tamam Teşekkürler
Notch zaten minecraft ile ilgili hiçbir şey paylaşmıyor artık. Demek ki notch gitmiş ama ekip kalmış. Çünkü Dinnerbone ve _jeb arkadaşlarımız hala paylaşım yapıyor. Hatta snapshot için de paylaşım yapmışlardı hatırlarsanız.
Tamam Teşekkürler

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Notch, Mojang'ı kurdu ve şimdi şirketi, kodladığı oyunuyla beraber Microsoft'a sattı. Microsoft onu ekipte çalıştırmak istemedi, şu an ekipte değil...