> NovaCraftTR < Since 2013 > Hergün Iron Golem/Item Eventi > /kit Spawner < OPSkyBloc / Factions >

parkonmax

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kopyalanabilir IP adresleri ;
play.NovaCraftTR.com
oyna.NovaCraftTR.com

Toplam 16GB Ram
Batı Host Güvencesi.
Otomatik Ödeme.

İlgili Yetkililer.
1250 Kişilik Kapasite.

Sunucumuz OPSkyBlock / Factions dur. İlerledikçe yeni sunucular eklenicektir.

/market Kendi Kodlamamız Skripttir
/vote Hergün Ödül Alabilirsiniz
/kit spawner Başlangıç Ödülünüz
/kit baslangic Saat Başı Maden

Hergün 18:00 Ve 20:00 Saatleri Arasında Golem Eventi
Ve sayamadığımız birçok özellik daha.

Factions Yapım Aşamasında Olduğu İçin Hiçbir Özellik Şuanda Foruma Sunulmamıştır.
Tek Bilgi : Rütbeli Olucak.

YETKİLİLER:
Torbacix [Kurucu]
MikoWIN [Kurucu]

BaBaErdem [Admin]
...

KONU DEVAM EDİCEKTİR ...

Son düzenleme:

TiremanTV

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server tutmaz hergün golem sp eventi ne adam para yatırmaz eventi bekler bildiğin bu parayı çöpe atmak

parkonmax

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu adı alıntı.
Resimler Huzuni ile çekilmiş (sahteciliği belirtiyor.)
Diyecek bir şey bulamadım?
Nerden alıntı olduğunu sorabilirmiyim ? Çünki NovaNetwork diye biz 2013 Tarihinde kurmuştukta ?

Ve Ek Olarak Resimleri Fn+F2 ile çektim.
Eğer nametags ve chestesp yi diyorsan oyuncuların chestlerini kontrol etmek ve saklıları görmek için servere girerken açıyorum. Malum her serverde bug olur ve yapan olur.

Server tutmaz hergün golem sp eventi ne adam para yatırmaz eventi bekler bildiğin bu parayı çöpe atmak
Serverde yeteri kadar spawner vip vb. şeyler alınıyor zaten.

mrraiden

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Suunucu Çok GÜzel Bizimle Paylaştığın İçin Sağol Parkonmax

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılar Dilerim Skype:Ayyildiznw HER KONUDA 7/24 Yardımcı Olurum
Başarılı Bir Sunucu 10/10

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1250 Kişilik Kapasite. inandırıcı değil. resim huzuni ile çekilmiş admin bile hile kullanıyor vaybe aynı şekilde hergün golem eventi oyuncuların para yatırmasını bekliyormusun gerçekten

parkonmax

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1250 Kişilik Kapasite. inandırıcı değil. resim huzuni ile çekilmiş admin bile hile kullanıyor vaybe aynı şekilde hergün golem eventi oyuncuların para yatırmasını bekliyormusun gerçekten
1- Biz batıhost kullanıyoruz. Yani makine kiralıyoruz. Buda sunucu slotunu istediğimiz kadar yapabildiğimiz anlamına geliyor.
2- Yaşın küçükse bir şey demiyorum. "nokta" koyduktan sonra küçük harflerle başlanılmaz bunu benmi öğreticem sana ?
3- Önceki yorumda cevabını verdim okuman yokmu ?
4- Benim kazandığım para seni ilgilendirmez.

İnsan ip adresini kopyala yapıştır şeklinde yapar yaw D:
Eklendi Iyi Forumlar.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Biz batıhost kullanıyoruz. Yani makine kiralıyoruz. Buda sunucu slotunu istediğimiz kadar yapabildiğimiz anlamına geliyor.
2- Yaşın küçükse bir şey demiyorum. "nokta" koyduktan sonra küçük harflerle başlanılmaz bunu benmi öğreticem sana ?
3- Önceki yorumda cevabını verdim okuman yokmu ?
4- Benim kazandığım para seni ilgilendirmez.

Eklendi Iyi Forumlar.

Nekadarda Nazikçe ! :)

MitterWeaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda FeatherBoard Çalıntıdır Plugin Paketi AhmetMelihtr nin en son çıkan pl sidir !

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben nedense 2013'den beri bu işin içindeyim ama böyle bi' isim duymadım. Sunucunun kalitesi düşük. Biraz daha önem verirseniz iyi olacak gibi, iyi forumlar.

parkonmax

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda FeatherBoard Çalıntıdır Plugin Paketi AhmetMelihtr nin en son çıkan pl sidir !
Sunucu paketi ahmetmelihtr derken ? Kendi kodlamamız sadece essentials ın language sini aldık o kadar. Zaten AhmetMelihtr nin plugin paketi sanırsam factions ?
Ben nedense 2013'den beri bu işin içindeyim ama böyle bi' isim duymadım. Sunucunun kalitesi düşük. Biraz daha önem verirseniz iyi olacak gibi, iyi forumlar.
Yorumunuz için teşekkürler. Sunucumuz 2013 lü yıllarda çok sık kapandığı için online yerlerdeydi. Nihayet son 2 yıldır toparladık.

Güncel

GÜNCEL