NovaEdge[BatinReiz111] l 1.7.X l Hatasiz - Sorunsuz - Yenilikçi - Aciksiz l Türkçe Plugin Paketi l

bySancakTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gayet İyi ve Açıksız Plugin Paketi Olmus Bir Kaç Alıtnı Olmus Ama O Sorun Deil Başarıların Devamını Dilerim... :)

bySancakTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Alinti Yok. Teşekkür Ederim. Birdahaki Survival Paketim'i Göreceksiniz Sizz :))
Skor Plugini ''TheLegend''den Alıntı Yapılmıs Survival Plugin Paketini Insallah Yakın Zamanda Çıkarırsın Kullanıcam Lazım :)
Senin Bu Faction Plugin Paketini Survival Yaptım Factions FElan Silmidm Survival Server'e Gerekli Olan Pluginleri Yükledim Survival Olarak Kullanıcam :)
Ama Gerçekten Plugin Paketi Bir Harika Sevdim Saolasın...

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skor Plugini ''TheLegend''den Alıntı Yapılmıs Survival Plugin Paketini Insallah Yakın Zamanda Çıkarırsın Kullanıcam Lazım :)
Senin Bu Faction Plugin Paketini Survival Yaptım Factions FElan Silmidm Survival Server'e Gerekli Olan Pluginleri Yükledim Survival Olarak Kullanıcam :)
Ama Gerçekten Plugin Paketi Bir Harika Sevdim Saolasın...
Sagol Kardesim ScoreBoardStats Orginal Bukkit Plugins (Dev Bukkit)'den Aldim. Alintiyla Alakası Yok Sadece Renk Kodlari Ayni. Bu Arada Sagol. Güncelleme Geldikten Sonra Survival Plugin Paketimi Cikaracagim.

__NightLife__

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Şunu Soylemeliyim Sunucuda Bulunması En Gereken Şey Istatistik Yazmışsın Bence Yanlış . Birde Cok Gereksiz Pluginler Var . Diger Versiyonunda Onları Silersen Daha cok Tutulabilirsin . Sende Bir Işık Görüyorum Bence Bu İşte Hiç De Kötü Degilsin

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Şunu Soylemeliyim Sunucuda Bulunması En Gereken Şey Istatistik Yazmışsın Bence Yanlış . Birde Cok Gereksiz Pluginler Var . Diger Versiyonunda Onları Silersen Daha cok Tutulabilirsin . Sende Bir Işık Görüyorum Bence Bu İşte Hiç De Kötü Degilsin
Teşekkürler.Survival Paketim Sorunsuz Olacak Bundan Emin Olabilirsiniz.Şimdiden Teşekkürler.
Ayrica İstatistik Server'daki Ram'i Lag'i Performans'i Gösteriyor Bence Cok Olgun Bir Eklenti Size Katilmiyorum.
[DOUBLEPOST=1401975385,1401802193][/DOUBLEPOST]Sinavlar Yarin Bitiyor Büyük IHTIMAL Survival Paketi Cikabilir.

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
BatinReiz111 - NovaEdge Olarak Degistirilmistir Bilginize..[DOUBLEPOST=1402320433,1402124671][/DOUBLEPOST]Cuma Günü Survival Plugin Paketim Yayinlaniyor :)