bySancakTR
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Gayet İyi ve Açıksız Plugin Paketi Olmus Bir Kaç Alıtnı Olmus Ama O Sorun Deil Başarıların Devamını Dilerim... 
Alinti Yok. Teşekkür Ederim. Birdahaki Survival Paketim'i Göreceksiniz SizzGayet İyi ve Açıksız Plugin Paketi Olmus Bir Kaç Alıtnı Olmus Ama O Sorun Deil Başarıların Devamını Dilerim...![]()
Skor Plugini ''TheLegend''den Alıntı Yapılmıs Survival Plugin Paketini Insallah Yakın Zamanda Çıkarırsın Kullanıcam LazımAlinti Yok. Teşekkür Ederim. Birdahaki Survival Paketim'i Göreceksiniz Sizz)
Sagol Kardesim ScoreBoardStats Orginal Bukkit Plugins (Dev Bukkit)'den Aldim. Alintiyla Alakası Yok Sadece Renk Kodlari Ayni. Bu Arada Sagol. Güncelleme Geldikten Sonra Survival Plugin Paketimi Cikaracagim.Skor Plugini ''TheLegend''den Alıntı Yapılmıs Survival Plugin Paketini Insallah Yakın Zamanda Çıkarırsın Kullanıcam Lazım
Senin Bu Faction Plugin Paketini Survival Yaptım Factions FElan Silmidm Survival Server'e Gerekli Olan Pluginleri Yükledim Survival Olarak Kullanıcam
Ama Gerçekten Plugin Paketi Bir Harika Sevdim Saolasın...
Çok Güzel Olcağını Umuyorum Survival Plugin Paketinin Kolay Gelsin..Sagol Kardesim ScoreBoardStats Orginal Bukkit Plugins (Dev Bukkit)'den Aldim. Alintiyla Alakası Yok Sadece Renk Kodlari Ayni. Bu Arada Sagol. Güncelleme Geldikten Sonra Survival Plugin Paketimi Cikaracagim.
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1401029213,1400954476][/DOUBLEPOST]Plugin Paketi'nin Son Kontrolleri Yapildi.Biraz Giremedim Kusura Bakmayin Anca 3 Gün Sonra Güncel Edebildim.Çok Güzel Olcağını Umuyorum Survival Plugin Paketinin Kolay Gelsin..
Teşekkürler.Survival Paketim Sorunsuz Olacak Bundan Emin Olabilirsiniz.Şimdiden Teşekkürler.Öncelikle Şunu Soylemeliyim Sunucuda Bulunması En Gereken Şey Istatistik Yazmışsın Bence Yanlış . Birde Cok Gereksiz Pluginler Var . Diger Versiyonunda Onları Silersen Daha cok Tutulabilirsin . Sende Bir Işık Görüyorum Bence Bu İşte Hiç De Kötü Degilsin
İnşallahRapor Edildiniz.[DOUBLEPOST=1400513245,1400482055][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Az Sonra Survival Plugin Paketimi Paylasacagim. Takipte Kalın.[DOUBLEPOST=1400605604][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Sorular OZELDEN Aliniyor!
çok şükürBatinReiz111 - NovaEdge Olarak Degistirilmistir Bilginize..[DOUBLEPOST=1402320433,1402124671][/DOUBLEPOST]Cuma Günü Survival Plugin Paketim Yayinlaniyor![]()
Haha Merak Etmeyin,Aksam Gibi Paylasirim [Cuma]Ş
çok şükür
Teşekkürler Survival PL Paketimi Bekleyin+1 Yararlı bir plugin paketi![]()