NovaGamesTR Ortak aranıyor !

QGhite

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ortak 2/3

Sunucumuzu bu gün batihost.com dan 3 gb ram lı açacağız ortak olacak kişinin 20 tl minimum vermesi şart ! Ayrıca novagamestr.mc.tc adında bir sitemiz olacak vip vb. satın alma işlemleri buradan olacak
Peki nasıl mı güveneceksiniz ?
Eğer forumları incelerseniz 1 hafta içinde 3 - 4 konu açtık ve ekibi topladık
Skypeden de sizinle konuşacak ve şartlar da anlaşacağız

+ 15 yaş ve üstü olmak !
+ Bu konularda tecrübeli olmak !
+ İtem bağışı yapmamak !
+ Kafa dengi takılmamak !
+ Oyunculara kafa tutmamak !

Son düzenleme:

OffcialZZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tasarımcı olarak pek iyi sayılmam ama beğenirseniz olabilirim? Skype'ımda eklisiniz. İsmim 'Yasin (Plushy)'

Tasarımcı olarak pek iyi sayılmam ama beğenirseniz olabilirim? Skype'ımda eklisiniz. İsmim 'Yasin (Plushy)'

OnlyWolf_Tr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tasarımcı : 0/1
Tecrübe: %99
Komut Bilgisi: %96
Niye Ben ?: Benim birçok Başarım Vardır 1 Ay Önce Kandırıldım Bir Server Herşeyi Yaptırıp Banladılar ! ! !

İnşallah Alınırım Ne Diyim Kolay Gelsin !

Bu Arada Para Veremem Maddi Sıkıntıdayız Üzgünüm Tek Bu Sebepten Alınmiyacağımı Biliyorum.....

En iyi cevaplar
0
Tasarımcı : 0/1
Tecrübe: %99
Komut Bilgisi: %96
Niye Ben ?: Benim birçok Başarım Vardır 1 Ay Önce Kandırıldım Bir Server Herşeyi Yaptırıp Banladılar ! ! !

İnşallah Alınırım Ne Diyim Kolay Gelsin !

Bu Arada Para Veremem Maddi Sıkıntıdayız Üzgünüm Tek Bu Sebepten Alınmiyacağımı Biliyorum.....

malesef alınamadınız yas sınırı uymuyor yas sınırına bakarsanız sevinirim iyi günler dilerim

sıkaybını verirsen bi konusuruz