Npc Create Sorunu ... ->

EmreEdiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Ben NPC (Citienz) Sorunu yasiyorum Çözebilecek biri varsa Lütfen SW m gelip 1 tane adam yaratsın Ben beceremedim ... -> Hamachi : ClourC Şifre:123 İP:25.167.11.163

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sürüm yanlış olabilir:
/plugins yazınca citizens çıkıyor mu diye kontrol ettiniz mi?
ve ya consoldan da citizens in hangi aşamaları izlediğine bakabilirsiniz.

1.4.7 kullanıyorsanız sadece 2 gün önce beta sı çıktı yani buglar olabilir ama beta olduğu için otomatik download linkine konmaz ben sana linkini veriyorum bunu dene kodları da vereceğim sadece yaratma ile ilgile olanları : dev.bukkit.org/media/files/669/158/Citizens.jar

kodlar:
/npc create Guard örneğini vereceğim bu npc yi oluşturunca bu npc otomatik olarak bir korumaya dönüşür. Ama betası için bir şey söyleyemem, denemedim.

veya:

/npc create Ali ile bir npc yaratıp onu train yapabilirsiniz bunun için anlatacak çok bilgim yok ama bir internet sitesi buldum buradan araştırabilirisiniz:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu anladığın üzere komutlar ve buradan trait etmeyi ve proffesion yapmayı anlatır.
bu yapabileceğin traitler
bu ise npc nin tipini değiştirir. Bu sana npc ni villager yapmanı ve böylece profession etmeni anlatır.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sürüm yanlış olabilir:
/plugins yazınca citizens çıkıyor mu diye kontrol ettiniz mi?
ve ya consoldan da citizens in hangi aşamaları izlediğine bakabilirsiniz.

1.4.7 kullanıyorsanız sadece 2 gün önce beta sı çıktı yani buglar olabilir ama beta olduğu için otomatik download linkine konmaz ben sana linkini veriyorum bunu dene kodları da vereceğim sadece yaratma ile ilgile olanları : dev.bukkit.org/media/files/669/158/Citizens.jar

kodlar:
/npc create Guard örneğini vereceğim bu npc yi oluşturunca bu npc otomatik olarak bir korumaya dönüşür. Ama betası için bir şey söyleyemem, denemedim.

veya:

/npc create Ali ile bir npc yaratıp onu train yapabilirsiniz bunun için anlatacak çok bilgim yok ama bir internet sitesi buldum buradan araştırabilirisiniz:

bu anladığın üzere komutlar ve buradan trait etmeyi ve proffesion yapmayı anlatır.
bu yapabileceğin traitler
bu ise npc nin tipini değiştirir. Bu sana npc ni villager yapmanı ve böylece profession etmeni anlatır.
Guard yaptığında NPC otomatik Guard moduna geçmez, sadece guard adında bir NPC oluşur.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
evet benim ki otomatik :D koruyo falan bildiğin.
Belkide ayarlanmıştır. neyse o zaman bir npc yi nasıl guard yaparız beni bir bilgilendirsene öğreniyim belki işime yarar. :D
şimdiden tşk çünkü akşama kadar açamam

EmreEdiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi Hani varya bazı sreverlerde Olur bi yerden Su akar ona girdimizde Bİ yere ısınlanır Onu nası yapcaz peki