npc ile ilgili yardım lazım

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu npc plugini serverime ekleyeceğim quest vercekler birde npclere madenci tipi gardiyan vs. veriliyor onun hakkında yardım lazım

npc minecraftın hangi sürümlerinde çalışır ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
NPC = Citizens Plugin i
Npc lere tip vermek istiyorsan oluşturuduğun npc ye Skinli bir karakterin adını ver Örnek
/npc create Miner --> madenci tipinde bir npc olur :)
Npc ye görev eklemek istersen İyi diye bildiğim Quester ve BetonQuest var. BetonQuest de üşenmemen gerek çok fazla yazı yazıyorsun ancak Quester de öyle bir sıkıntı yok az kurcala öğrenirsin.
npc her sürüm için mevcut :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buyur :) eğer Sentry de eklersen onları kapıştırabilir koruma yapabilir yada boss olarak kullanabilirsin.

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :)

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
NPC = Citizens Plugin i
Npc lere tip vermek istiyorsan oluşturuduğun npc ye Skinli bir karakterin adını ver Örnek
/npc create Miner --> madenci tipinde bir npc olur :)
Npc ye görev eklemek istersen İyi diye bildiğim Quester ve BetonQuest var. BetonQuest de üşenmemen gerek çok fazla yazı yazıyorsun ancak Quester de öyle bir sıkıntı yok az kurcala öğrenirsin.
npc her sürüm için mevcut :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buyur :) eğer Sentry de eklersen onları kapıştırabilir koruma yapabilir yada boss olarak kullanabilirsin.

Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :)
bende citizens var ama mesela /npc yazıyorum bir şey çıkmıyor hiçbi yazı gelmiyor chatta /npc create yi de denedim bir şey yazmıyor bunun nedeni ney ? aynı şey bazı pluginlerdede oluyor

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde sürüm uyuşmazlığından kaynaklanıyor. Bir önceki yada bir sonraki sürümünü deneyebilirsin :)