AtaEgeAsilturk
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skyblock sunucum için NPC Market yapmak istiyorum ancak bulamadım. Hangi plugin ile yapabilirim? Youtube'de konu ile ilgili video var mıdır?
Citizens ve CommandNPC pluginleri lazım sana Citizens ile npc oluşturabilir CommandNPC plugini ile de NPC ye komut ekliyebilirsin.Skyblock sunucum için NPC Market yapmak istiyorum ancak bulamadım. Hangi plugin ile yapabilirim? Youtube'de konu ile ilgili video var mıdır?
aynı cevabı ben sizden önce yazmıştımCitizens ile npc olusturcan CommandNPC ilede npc ye komut eklicen
Örnek npc create Market , npccmd shop
Belki arkadas olusturma komutlarını bilmiyordur..aynı cevabı ben sizden önce yazmıştım
aynı cevaptan iki tane yazmak saçmalık bence ve zaten CommandNPC indirken Spigot ve DevBukkit sitelerinde acıklamasında komutları mevcut eğer yt den indirmek istresede herkes gösteriyor komutlarını ve zaten yazdığınız komut yanlış npccmd shop yazmışsınız onun yerine npc cmdadd shop hazması gerekliBelki arkadas olusturma komutlarını bilmiyordur..
Hemde sizin yazmıs olmanız benim yazmayacagım anlamına gelmez.
Kardeşim seni alakadar etmez forum u bak kolay gelsin.aynı cevaptan iki tane yazmak saçmalık bence ve zaten CommandNPC indirken Spigot ve DevBukkit sitelerinde acıklamasında komutları mevcut eğer yt den indirmek istresede herkes gösteriyor komutlarını ve zaten yazdığınız komut yanlış npccmd shop yazmışsınız onun yerine npc cmdadd shop hazması gerekli