NPC Skill Öğretmenleri

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bnde metin 2 temalı yapıcam ama skill düşünmüyordum aslında iyi fikir :hmm:

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
npc plugini ile yapılıyor ama baya karışık
bir plugin vardı adını hatırlamıyorum belirli seviyeye gelince dedigin skilleri veriyordu
atina sagada olan plugin adını unuttum :)

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Eğer bunu yapamıyorsan bu yazı neden var ? "Professional Bukkit Coder "
Ben plugin yazıyorum. plugin bulmuyorum anladınmı. ayrıca milletin konusunuda baltalama Haddini aşma hiçbir kimse herşeyi bilemez. bilmedikleride vardır. [DOUBLEPOST=1441097603,1441097545][/DOUBLEPOST]
npc plugini ile yapılıyor ama baya karışık
bir plugin vardı adını hatırlamıyorum belirli seviyeye gelince dedigin skilleri veriyordu
atina sagada olan plugin adını unuttum :)
MyRPG :p Fakat 1.8 Desteği Yok

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ben plugin yazıyorum. plugin bulmuyorum anladınmı. ayrıca milletin konusunuda baltalama Haddini aşma[DOUBLEPOST=1441097603,1441097545][/DOUBLEPOST]
MyRPG :p Fakat 1.8 Desteği Yok
Baltalamakla alakası yok profesyonel kodlayıcıyım demişsin neden skilleri npcleri kendin kodlamıyorsun eğer profesyonelsen başka biryerden kullanacağını sanmam doğrumudur ?

Mockingjayyv3

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Citizens ve sentry pluginlerini indir, bunlarla servere 200 den fazla komut ekleniyor. Tutorialleri izlersen zaten olayı kavrarsın. Citizens npc için Sentry yetenek,görev vesaire

Sent from my iPhone using Tapatalk

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse Bende anlatayim bari ilk olarak level plugini veya skill plugini bulacaksin bunu bulduysan guzel bulamamışsan benim sana önerim Heroes pluginini kullan skil vs ayarlarsin sondara gerekli pluginler
Ctizens. Ve commandnpc plugini bunla kolaylıkla npc ye komut eklersin sag tıklayinca komut aktif olur
Örnek. /npc addcmd false komut1 chest
Bunu yazdiginda npc de. /chest yazılmış gibi chest acilir bu şekilde her türlu ayarı yaparsin :)

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Neyse Bende anlatayim bari ilk olarak level plugini veya skill plugini bulacaksin bunu bulduysan guzel bulamamışsan benim sana önerim Heroes pluginini kullan skil vs ayarlarsin sondara gerekli pluginler
Ctizens. Ve commandnpc plugini bunla kolaylıkla npc ye komut eklersin sag tıklayinca komut aktif olur
Örnek. /npc addcmd false komut1 chest
Bunu yazdiginda npc de. /chest yazılmış gibi chest acilir bu şekilde her türlu ayarı yaparsin :)
Teşekkürler [emoji14]

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D yararım olduysa ne mutlu bana :D önemli deil[DOUBLEPOST=1441180316,1441180261][/DOUBLEPOST]belki beni tanırsınız metin2 temalı server açmıştım Metin2TR die :D o sistemi sana verdim :D 8 saatlik bir sistem ile sorunsuz sınıf seçme yerleri yaptım

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
UFKYN :D gülücük attında susturulacaksın :D beni çok susturdular :D dikkat et yorumunu düzelt