Vay Axel102 bi özele gelseneEğer bunu yapamıyorsan bu yazı neden var ? "Professional Bukkit Coder "
Ben plugin yazıyorum. plugin bulmuyorum anladınmı. ayrıca milletin konusunuda baltalama Haddini aşma hiçbir kimse herşeyi bilemez. bilmedikleride vardır. [DOUBLEPOST=1441097603,1441097545][/DOUBLEPOST]Eğer bunu yapamıyorsan bu yazı neden var ? "Professional Bukkit Coder "
MyRPGnpc plugini ile yapılıyor ama baya karışık
bir plugin vardı adını hatırlamıyorum belirli seviyeye gelince dedigin skilleri veriyordu
atina sagada olan plugin adını unuttum![]()
Baltalamakla alakası yok profesyonel kodlayıcıyım demişsin neden skilleri npcleri kendin kodlamıyorsun eğer profesyonelsen başka biryerden kullanacağını sanmam doğrumudur ?Ben plugin yazıyorum. plugin bulmuyorum anladınmı. ayrıca milletin konusunuda baltalama Haddini aşma[DOUBLEPOST=1441097603,1441097545][/DOUBLEPOST]
MyRPGFakat 1.8 Desteği Yok
Bilgisayarımda eclipse yok ve yazmakla uğraşmak istemiyorum hazırı varkenBaltalamakla alakası yok profesyonel kodlayıcıyım demişsin neden skilleri npcleri kendin kodlamıyorsun eğer profesyonelsen başka biryerden kullanacağını sanmam doğrumudur ?
Teşekkürler [emoji14]Neyse Bende anlatayim bari ilk olarak level plugini veya skill plugini bulacaksin bunu bulduysan guzel bulamamışsan benim sana önerim Heroes pluginini kullan skil vs ayarlarsin sondara gerekli pluginler
Ctizens. Ve commandnpc plugini bunla kolaylıkla npc ye komut eklersin sag tıklayinca komut aktif olur
Örnek. /npc addcmd false komut1 chest
Bunu yazdiginda npc de. /chest yazılmış gibi chest acilir bu şekilde her türlu ayarı yaparsin![]()