NPC Yardım Acil!

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sorunum şu şimdi benim npc lerimi oluşturuyorum ama maalsefki sadece bir noktaya bakııyorlar ve ben ne olursa oldun bize bakmalarını istiyorum lütfen yardım!

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seçmek istedigin npc ye bakcaksın ./npc select yazcaksın,
/npc look komutunu girceksin..
İyi eğlenceler

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seçmek istedigin npc ye bakcaksın ./npc select yazcaksın,
/npc look komutunu girceksin..
İyi eğlenceler
Teşekkür Ederim Yardımcı Oldun Ama Bir Sorunun Daha Var Ben TheLegennd Pluginini Kullanıyorum Serverimin Girişinde (Server Ekleyince Altta) TheLegend Plugin Paketi Filan Yazıyor Onu Nasıl Değiştircem?

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugins > Essentials > motd.txt
girerek giriş mesajını değiştirebilirsin..
O Konu,İşte O Servere Girdikten Sonraki Mesajı Düzenliyor :). Ama Ben Servere Girmeden Öncekini Düzenlicem.Yardım Edermisin?. Fotoğraf Koymayı Bilsem Koyacağımda İşte... Yardım Lütfen.

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncular göremiyor zaten o yazıyı sanırsam fazla kafaya takma ama bi yan çar aç oyuncu hesabı ile dene girmeyi o yazı çıkıyormu? ve aslında hala tam olarak neyi kassettiğini anlayamadım...
kb.

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncular göremiyor zaten o yazıyı sanırsam fazla kafaya takma ama bi yan çar aç oyuncu hesabı ile dene girmeyi o yazı çıkıyormu? ve aslında hala tam olarak neyi kassettiğini anlayamadım...
kb.
Sen Anlamamışsın Hani Serverlerde Ekleyince Yazar Ya Üstte "Minecraft Sunucusu" Diye onun altındaki mesaj ^^ İyi Forumlar!

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugins > MotdManager > config.yml

Bu dizine gir oradan düzenleyebilirsin.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereyi değiştirmek istediğini atarsan daha sağlıklı cevaplar alabilrsin.Fakat senin dediğin yer oradan yapılıyor.

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hızlıresim yükle yaz orda bir site çıkacak screenshotdaki resmi oradan seçeceksin sonra sana linkler gelcek direk ordaki Forumlar İçin BBcode: olan kısmı kopyala direk yapıştır ve sorununu açıklayalım kardeşim,artık resim atmayıda öğrendin iyi forumlar :D