Teşekkür Ederim Yardımcı Oldun Ama Bir Sorunun Daha Var Ben TheLegennd Pluginini Kullanıyorum Serverimin Girişinde (Server Ekleyince Altta) TheLegend Plugin Paketi Filan Yazıyor Onu Nasıl Değiştircem?Seçmek istedigin npc ye bakcaksın ./npc select yazcaksın,
/npc look komutunu girceksin..
İyi eğlenceler
O Konu,İşte O Servere Girdikten Sonraki Mesajı DüzenliyorPlugins > Essentials > motd.txt
girerek giriş mesajını değiştirebilirsin..
Sen Anlamamışsın Hani Serverlerde Ekleyince Yazar Ya Üstte "Minecraft Sunucusu" Diye onun altındaki mesaj ^^ İyi Forumlar!oyuncular göremiyor zaten o yazıyı sanırsam fazla kafaya takma ama bi yan çar aç oyuncu hesabı ile dene girmeyi o yazı çıkıyormu? ve aslında hala tam olarak neyi kassettiğini anlayamadım...
kb.
Ordan Olmuyor[DOUBLEPOST=1400783692,1400783653][/DOUBLEPOST]Tamam Artık Cevabımı AldımPlugins > MotdManager > config.yml
Bu dizine gir oradan düzenleyebilirsin.
Sen nereyi istediğini söylüyorsun biz cevabını veriyoruz.Fakat değil diyorsun.Dediğim gibi bir fotoğraf atarsan daha sağlıklı cevaplar alırsın.Ama istediğim bu değil. İyi Forumlar.
Fotoğraf Atmayı Bilmiyorum.Sen nereyi istediğini söylüyorsun biz cevabını veriyoruz.Fakat değil diyorsun.Dediğim gibi bir fotoğraf atarsan daha sağlıklı cevaplar alırsın.