what ?Synergy Edition 2 GB gt630 kullanıyorum. Battlefield 3 medium ayarlar 45 - 50 fps
Ben Zotac markasının GT630 2GB ddr3 synergy edition modelini kullanmatayım, memnunum.what ?
Benimki Synergy Edition -,-Benchmark testlerine baktım mediumda 30 fpsyi zor geçiyor.
BF3 Medium 40 50 fpsNe iyi nede kötü denilebilir,bu kartın yüksek sürümleride var onlar biraz daha güçlü.Fakat genel olarak alt seviye bir karttır ama eski nesil oyunları oynatabilir.Tabikide bunun yerine HD 7770 alman daha iyi olur.
şu an piyasadaki en iyi Ekran kartlarından biridir.Fakat ben nvidia öneriyorum GTX 780 Tİ VEYA 780,770.Bu ekran kartlarından 3'ünden 1'ini alırsanız hiçbirzaman sorun yaşamassınız.Buraya yazmalıyım sanırsam; R9 290X PCX+GDDR5 4 Gb 512Bit AMD Radeon hd 11.2 İyi midir?
Fikrinize saygi duyuyorum fakat gelecekteki oyunlarda mantle olayindan dolayi amd tercih edilmeli diye dusunuyorumşu an piyasadaki en iyi Ekran kartlarından biridir.Fakat ben nvidia öneriyorum GTX 780 Tİ VEYA 780,770.Bu ekran kartlarından 3'ünden 1'ini alırsanız hiçbirzaman sorun yaşamassınız.