Nvidia GT 630 iyimi kötümü?

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Synergy Edition 2 GB gt630 kullanıyorum. Battlefield 3 medium ayarlar 45 - 50 fps

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle hayır ! Bütçen ve CPU'nu Power'ini söylersen destek olmaya çalışırım fakat
O fiyata alabileceğin en iyi kart şüphesiz AMD Radeon HD 7770 olacaktır.
Bütçeni biraz arttırırsan MSI Nvidia GTX 750 ti'ı tavisye ederim

kurumuz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne iyi nede kötü denilebilir,bu kartın yüksek sürümleride var onlar biraz daha güçlü.Fakat genel olarak alt seviye bir karttır ama eski nesil oyunları oynatabilir.Tabikide bunun yerine HD 7770 alman daha iyi olur.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Buraya yazmalıyım sanırsam; R9 290X PCX+GDDR5 4 Gb 512Bit AMD Radeon hd 11.2 İyi midir?

kurumuz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buraya yazmalıyım sanırsam; R9 290X PCX+GDDR5 4 Gb 512Bit AMD Radeon hd 11.2 İyi midir?
şu an piyasadaki en iyi Ekran kartlarından biridir.Fakat ben nvidia öneriyorum GTX 780 Tİ VEYA 780,770.Bu ekran kartlarından 3'ünden 1'ini alırsanız hiçbirzaman sorun yaşamassınız.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
şu an piyasadaki en iyi Ekran kartlarından biridir.Fakat ben nvidia öneriyorum GTX 780 Tİ VEYA 780,770.Bu ekran kartlarından 3'ünden 1'ini alırsanız hiçbirzaman sorun yaşamassınız.
Fikrinize saygi duyuyorum fakat gelecekteki oyunlarda mantle olayindan dolayi amd tercih edilmeli diye dusunuyorum :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi