- En iyi cevaplar
- 0
Okadar hayattan soğuttunki vucudum 2 kelvin oldu (Kapak)osurarak uçan kedi olamaz uzayda osurmak havadaki maddeleri titreştirerek ses çıkarmak demektir
Okadar hayattan soğuttunki vucudum 2 kelvin oldu (Kapak)osurarak uçan kedi olamaz uzayda osurmak havadaki maddeleri titreştirerek ses çıkarmak demektir
: YAZDIĞIN YAZIDAN ÖTÜRÜ -546 derece kadar dondum acık ve net neyse konuyu hortlatmdan bitirilemsenin vücudun 2 kelvin olabilir bundan peki bize ne? bize derece ile konuş türkiyede bu geçerli canım![]()
Öğretmen yazsısından ötürü senin yaşının 15 cıvarı oldugunu saptadımsen kelvini duymadığımı mı zannediyorsun öğretmen anlattı sadece dünyada derece kabul görmediğini![]()
Hayır 33 yaşında birinin öğretmen öğrendim lafını kullanması garip değilmi ?ne yani öğretmenden öğrenme bebelik mi oluyor?
Aciktan okuyordur? Ne yani olamaz mi .sHayır 33 yaşında birinin öğretmen öğrendim lafını kullanması garip değilmi ?
ha sallamaya bak he tabi ya adam sınıfta kaldı açıktan 20 yaşından beri uğraşıyor (alınma)Aciktan okuyordur? Ne yani olamaz mi .s
Yalova'dan Gönderildi Lo!
YOLO
Yine kalmistir yine yine..ha sallamaya bak he tabi ya adam sınıfta kaldı açıktan 20 yaşından beri uğraşıyor (alınma)
İyi bende bir özürle konuyu kpatalımen mantıklı özür dileyip konuyu kapatalım?